Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam hanımlar Bugün Fırat Çakır Sağlıklı Yaşa Kariyerin Olsun kitabını 33 sayfa okuyarak kitabı bitirdim. Kitap toplam 262 sayfadır. Fırat Çakır- Sağlıkla Yaşa Kariyerin Olsun : Bu kitapta fiziksel sağlık, Mental sağlık, Zihinsel sağlık hakkında bilgiler veriyor. Sağlık olmadan , kariyerin olamayacağından bahsediyor. Hatta beslenme , egzersiz, uyku , kişisel gelişim ve zihinsel sağlık yönünde bilgilerde veriyor.

George Orwell - 1984 kitabını 25 sayfa okudum. Kitap toplam 351 sayfadır.
Herkese iyi okumalar

Vişne bahçesi - Anton Çehov !
İlk kez bir tiyatro oyunu okudum, akıcıydı iki oturuşta bitirdim. Biraz önyargılı yaklaşıyordum tiyatrolara ama sıkmadan okuttu.
Güzeldi fakat çok beklentiye girmemek gerek, yani Çehov un diğer kitapları çok daha keyif vermişti. Benim için en büyük avantajı tiyatrolara artık daha sıcak bakıyorum.

19. Yüzyıl Rusya'sında köleliğin sona erdiği dönem sonrasında gelişiyor olaylar.
Ekonomik anlamda zorluk yaşayan ailenin, çocukluklarını geçirdikleri vişne bahçesi ve içindeki evlerini açık arttırmaya çıkarıp satılmasını beklemelerini konu almış.
Satış sonucu ise bence en keyifli yeriydi.
Tiyatrosunu izleseydim eminim çok çok severdim.

Tiyatro demişken Shakespeare’in Hasan Ali Yücel çeviri dizisinden çıkma kitaplarını tavsiye ederim
yorum için teşekkürler, klavyene sağlık

tantuni orda mısın :)

günaydınlar
Aradığınız tantuniye şu anda ulaşılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin
The tantuni you are calling is currently unavailable. please try again later

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…