- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Nasıl olmuşsa çok iyi olmuş amaNe nöbeti? Merak ettim
Saol canim. Aynen cok Sevindim. Daha önce Karsima cikmamisti hic, hos nerden geldim o siteye onuda hatirlamiyorum
Okuyoruz ya
Napıyon canım nasılsın geçen kızım hastaydı şehirde yatırdılar hiç aklıma gelmedi ki sen de nöbetçi miydin acaba ?Gunaydin. Bugun 24 nobetindeyim yanimda 2 kitap getirdim. Belki biri biter digerine baslarim diye
Hemsire nobetiNe nöbeti? Merak ettim
Saol canim. Aynen cok Sevindim. Daha önce Karsima cikmamisti hic, hos nerden geldim o siteye onuda hatirlamiyorum
Okuyoruz ya
Allah kolaylık versin canımHemsire nobeti24 saat hastanede nobetciyim. Son 11 saat
16 temmuzdan beri hastanede yoktum canim. Bayram oldugundan boslugum baya fazla oldu. Daha bugun geldim hastaneye. Cok gecmis olsun size deNapıyon canım nasılsın geçen kızım hastaydı şehirde yatırdılar hiç aklıma gelmedi ki sen de nöbetçi miydin acaba ?
Okadar uzun nöbet zor degil mi? Benim 8 saatlik de pertim cikiyorHemsire nobeti24 saat hastanede nobetciyim. Son 11 saat
Gecmis olsun kaptanim.Napıyon canım nasılsın geçen kızım hastaydı şehirde yatırdılar hiç aklıma gelmedi ki sen de nöbetçi miydin acaba ?
Allah razı olsun canım şükür toparlandı epey16 temmuzdan beri hastanede yoktum canim. Bayram oldugundan boslugum baya fazla oldu. Daha bugun geldim hastaneye. Cok gecmis olsun size de
Evet canım 2 - 2 buçuk ay kadar kaldıGecmis olsun kaptanim.
Dogumunada az kalmadi mi?
Bayramdan dolayi 24 nobet tutuyoruz boylelikle diger gunler bize kalıyor. Bayram boyunca evdeydim oglum ve esimle vakit geçirdim kitap okudumOkadar uzun nöbet zor degil mi? Benim 8 saatlik de pertim cikiyor
Bende hemsireyim ama yurtdisinda.Bayramdan dolayi 24 nobet tutuyoruz boylelikle diger gunler bize kalıyor. Bayram boyunca evdeydim oglum ve esimle vakit geçirdim kitap okudumnormal zamanda 16 saat nobet tutuyorum haftada. 3 gunde 8 saatlik mesailerim oluyor.sen ne isle meşguldun
Ise baslayinca evli cocuklu ve is sahibi olmanin zorluklarını gordum ama insan bi yerden sonra alisiyor bu tempoya da☺Bende hemsireyim ama yurtdisinda.
Ve hastanede degilim. Is saatleri pek uymuyor 2 cocuk ile.
Nursing home dayim
Evet, ortak okumaya yetişemedim elimde yarım kitaplar vardı. Ama çok çok beğendim kitabı, tartışma gününe yetişmeye çalışınAaa ne güzelBen burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine aldım. Ağustos ayında başlayacağım
Hoş geldinizMerhaba arkadaşlar aranıza katılabilirmiyim:)
Bu gurubun okuduğu günleri bilirim benNe nöbeti? Merak ettim
Okuyoruz ya
Maşallah sana okuyanın hali başka oluyor gelsin siparişler gitsin kitaplarKavim in 102. Sayfasindayim.
382 sayfa varmis. Bugun her firsatda okudum. Elimden birakasim gelmiyor, Ahmet Ümit in romanlari hep mi böyle
Daha siparis versem mi diyorum ama baya var simdi evde kitap. 1 ay kullanma süresi. Rezervasyon yapmadiysa baskasi, 1 ay daha uzata biliyorum
Elimde olan kitaplar :
Sercan Canbolat : Kirmizi montlu kiz
Murat Celik : komplo
Amin maalouf : Semerkant
Murathan Mungan : Yüksek topuklar
Ihsan Oktay Anar : puslu kitalar atlasi
Ve bekledigim 2 kitap var. Birkac güne gelir
Amin maalouf : dogunun limanlari
Cengiz Aytmatov : toprak ana - beyaz gemi
Abarttim herhal siparis verirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?