• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Napıyon canım nasılsın geçen kızım hastaydı şehirde yatırdılar hiç aklıma gelmedi ki sen de nöbetçi miydin acaba ?
16 temmuzdan beri hastanede yoktum canim. Bayram oldugundan boslugum baya fazla oldu. Daha bugun geldim hastaneye. Cok gecmis olsun size de🤗

Kavim in 102. Sayfasindayim.
382 sayfa varmis. Bugun her firsatda okudum. Elimden birakasim gelmiyor, Ahmet Ümit in romanlari hep mi böyle 😍
Daha siparis versem mi diyorum ama baya var simdi evde kitap. 1 ay kullanma süresi. Rezervasyon yapmadiysa baskasi, 1 ay daha uzata biliyorum

Elimde olan kitaplar :

Sercan Canbolat : Kirmizi montlu kiz
Murat Celik : komplo
Amin maalouf : Semerkant
Murathan Mungan : Yüksek topuklar
Ihsan Oktay Anar : puslu kitalar atlasi

Ve bekledigim 2 kitap var. Birkac güne gelir

Amin maalouf : dogunun limanlari
Cengiz Aytmatov : toprak ana - beyaz gemi

Abarttim herhal siparis verirken 😂

Okadar uzun nöbet zor degil mi? Benim 8 saatlik de pertim cikiyor
Bayramdan dolayi 24 nobet tutuyoruz boylelikle diger gunler bize kalıyor. Bayram boyunca evdeydim oglum ve esimle vakit geçirdim kitap okudum 😍🤗 normal zamanda 16 saat nobet tutuyorum haftada. 3 gunde 8 saatlik mesailerim oluyor.sen ne isle meşguldun

Bayramdan dolayi 24 nobet tutuyoruz boylelikle diger gunler bize kalıyor. Bayram boyunca evdeydim oglum ve esimle vakit geçirdim kitap okudum 😍🤗 normal zamanda 16 saat nobet tutuyorum haftada. 3 gunde 8 saatlik mesailerim oluyor.sen ne isle meşguldun
Bende hemsireyim ama yurtdisinda.
Ve hastanede degilim. Is saatleri pek uymuyor 2 cocuk ile.
Nursing home dayim ☺️

Bende hemsireyim ama yurtdisinda.
Ve hastanede degilim. Is saatleri pek uymuyor 2 cocuk ile.
Nursing home dayim ☺️
Ise baslayinca evli cocuklu ve is sahibi olmanin zorluklarını gordum ama insan bi yerden sonra alisiyor bu tempoya da☺

Kavim in 102. Sayfasindayim.
382 sayfa varmis. Bugun her firsatda okudum. Elimden birakasim gelmiyor, Ahmet Ümit in romanlari hep mi böyle 😍
Daha siparis versem mi diyorum ama baya var simdi evde kitap. 1 ay kullanma süresi. Rezervasyon yapmadiysa baskasi, 1 ay daha uzata biliyorum

Elimde olan kitaplar :

Sercan Canbolat : Kirmizi montlu kiz
Murat Celik : komplo
Amin maalouf : Semerkant
Murathan Mungan : Yüksek topuklar
Ihsan Oktay Anar : puslu kitalar atlasi

Ve bekledigim 2 kitap var. Birkac güne gelir

Amin maalouf : dogunun limanlari
Cengiz Aytmatov : toprak ana - beyaz gemi

Abarttim herhal siparis verirken 😂
Maşallah sana okuyanın hali başka oluyor gelsin siparişler gitsin kitaplar 🙈🧿

Durum