• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet okudum önce uçurtma avcısını sonra güneşi okudum çok fazla etkilendim bi arkadaşım okudu onda aynı etki olmadı mesela ben baya ağladım
Ve Dağlar Yankınlandı da beni çok etkilememişti.Uçurtma Avcısı en güzeli.Bin Muhteşem i de beğendim,sarstı epey.
ÇizgilibPijamalı Çocuk okumadıysan onu oku sürükleyici ince😊

Ve Dağlar Yankınlandı da beni çok etkilememişti.Uçurtma Avcısı en güzeli.Bin Muhteşem i de beğendim,sarstı epey.
ÇizgilibPijamalı Çocuk okumadıysan onu oku sürükleyici ince😊
Benide sarsmıştı aynen.

Dağlar yankılandı var elimde okunmayanları bitirim öyle alim inşallah aklımda olsun ❤

Nego Nego ortadoğu hikayeleri beni derin etkiliyor hep badem ağacıda çok güzeldi yani bi saraj jio kitapları gibi olmuyo abartı değil aşırı gerçeklik hissediyorum.
Bağdat'ın Solmuş Çiçekleri ni de seversin o zaman.Beni de çok etkiliyor.
Pdf okursun diye demiştim😁

image.jpg
yazarı kim, çok ilgimi çekti
Edouard leve

Okunacak bi dolu kitap var ve bu kitapları evime götürmek sıkıntısı var evet evet yetmezmiş gibi bugün 7 tane kitap Amazon’dan sipariş ettim. Allah beni napsa bilmiyorum. 50 kitap oldu yolculukta arkadaş olacak. Kırmızı ışıktan sarıya geçmezse Canım ülkem gurbetteki evime gitme olayımız baya meşakkatli olacak. Arnavutluk veya Ukrayna üzerinden. Eşimin çenesini dinlemek diye bir durum var. O kadar kitabı napacan. Diyecek. Okuyacağımı bildiği halde soracak 😂😂
Arkadaşlar siz ve çevreniz aşıya karşı mesafeli misiniz ? Aşılı insan sayısı artmadıkça sınırlar sıkıntı olacak. Ben oldum iki doz ve ailemde sırası gelen oldu.

Okunacak bi dolu kitap var ve bu kitapları evime götürmek sıkıntısı var evet evet yetmezmiş gibi bugün 7 tane kitap Amazon’dan sipariş ettim. Allah beni napsa bilmiyorum. 50 kitap oldu yolculukta arkadaş olacak. Kırmızı ışıktan sarıya geçmezse Canım ülkem gurbetteki evime gitme olayımız baya meşakkatli olacak. Arnavutluk veya Ukrayna üzerinden. Eşimin çenesini dinlemek diye bir durum var. O kadar kitabı napacan. Diyecek. Okuyacağımı bildiği halde soracak 😂😂
Arkadaşlar siz ve çevreniz aşıya karşı mesafeli misiniz ? Aşılı insan sayısı artmadıkça sınırlar sıkıntı olacak. Ben oldum iki doz ve ailemde sırası gelen oldu.
Kitap dan, yolculuk dan asiya nasil geldik 🤭
Benim cevremde karsit yok ama ben ve kardeslerim hala olmadik :skandal:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X