Amin teşekkür ederim canım
Yeni evlileri rahat bıraksınlar azıcıkSelamm:)
Tatil modu mu dedin CalcimKayınannem ve görümcecim misafir bende Söyleyeceklerim bu kadar kib byy
he ya ben de kızdım onlaraYeni evlileri rahat bıraksınlar azıcık
Geçmiş olsun canım inşAllah kolay atlatırsınGünaydın herkese
Malesef ben covid oldum canım hasta modunda takılıyorum
Hayırlı cumalar canlarGünaydın ve Hayırlı Cumalar sevgili tatil modundaki Ferfecir sakinleri
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@Tosun Pasa
@WOMAN
Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
yesilimtrak
@Noraa89
@gereksizkontes
MelodiminEsi
@Amanita
@Blacklight
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@hardyandholl
Allah kurtarsın balımSelamm:)
Tatil modu mu dedin CalcimKayınannem ve görümcecim misafir bende Söyleyeceklerim bu kadar kib byy
Bende sinovac oldum 22 sinde ikinci doz olduk.Sinovac iki doz olmuştum canım.ikinci dozu 27 sinde olmuştum
Allah şifalar versin inşallah geçmiş olsunSinovac iki doz olmuştum canım.ikinci dozu 27 sinde olmuştum
Sinovac olanlara 3. doz biontec öneriyorlarBende sinovac oldum 22 sinde ikinci doz olduk.
Nasıl geçiriyorsun canım ağrın falan var mı?
Benim anne babama öyle yaptılar. Kadıncağız baştan hasta oldu bildiğinSinovac olanlara 3. doz biontec öneriyorlar
2.doz da ben de çok perişan oldum canım biontech de. Sandım tekrar kovid oldumBenim anne babama öyle yaptılar. Kadıncağız baştan hasta oldu bildiğin
Kimin ne dediği belli değil. Covid atlatanı biontech hasta ediyor da diyorlar neye inanacağımızı şaşırdık
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım inşAllah kolay atlatırsın
Ben aşı vuran hemşireye sordum ama bize 3. doz hakkında bilgi vermediler dedi.Sinovac olanlara 3. doz biontec öneriyorlar
şimdilik sağlıkçılar oldu 3.dozu canımBen aşı vuran hemşireye sordum ama bize 3. doz hakkında bilgi vermediler dedi.
O zaman sinovac ın koruyuculupu daha mı az oluyor
Bizde atlattık canım. Covid olmuş gibi ağır hasta mı oldu aşıdan sonra?Benim anne babama öyle yaptılar. Kadıncağız baştan hasta oldu bildiğin
Kimin ne dediği belli değil. Covid atlatanı biontech hasta ediyor da diyorlar neye inanacağımızı şaşırdık
Bize daha başlamadı yani. Tamam canım sağol ☺şimdilik sağlıkçılar oldu 3.dozu canım
Evet canım annem de öyle oldu hatta covid atlatan 20 yaşındaki yeğenim de2.doz da ben de çok perişan oldum canım biontech de. Sandım tekrar kovid oldum
Evet canım aynı covid zamanında nasıl olduysa öyle oldu tekrar. Ama babama bir şey olmadı çok şükür o da covid geçirmiştiBizde atlattık canım. Covid olmuş gibi ağır hasta mı oldu aşıdan sonra?
hafif olmakla birlikte öksürük bile oldu canım. Aşıyı geçen hafta olduk. 2gündür yeni kendime geliyorumEvet canım annem de öyle oldu hatta covid atlatan 20 yaşındaki yeğenim de
Evet canım aynı covid zamanında nasıl olduysa öyle oldu tekrar. Ama babama bir şey olmadı çok şükür o da covid geçirmişti
Sinüzit ağrıları gibi canım baş bölgemde ağrı var öksürük var ,tat koku alamıyorum onun dışında hamd olsunBende sinovac oldum 22 sinde ikinci doz olduk.
Nasıl geçiriyorsun canım ağrın falan var mı?
iyi bari en azından sende sıkıntı yok. benim durum vahimbu ara ben de yetemediğimi hissediyordum meğerse depresyon değil sıcaklardanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?