Çok iyi çok iyi böyle devamgöz atayım derken azıcık okudum
Herkesi saf dışı bırakıp, şimdi okuyor olman da bilemedim yaniVicdan yapmaya başladım, o yüzden herkes okusunnnnnnn
Minnoş kalbim iyice üzülsün mü yaniHerkesi saf dışı bırakıp, şimdi okuyor olman da bilemedim yani
Kıyamam minnoş kalbineMinnoş kalbim iyice üzülsün mü yani
Iyi aksamlarGünaydın ve Hayırlı Cumalar sevgili tatil modundaki Ferfecir sakinleri
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@Noraa89
@gereksizkontes
MelodiminEsi
@Amanita
@Blacklight
Arrietty_
@Bencebuarkadas
@hardyandholl
Baktı artık kimse okumuyor taktik değiştirdiBu zamana kadar okutmuyordun, şimdi kafa tutuyorsun, strateji değiştirdin herhalde
Şuan hangi kitabı okuyorsun?Hoşbuldum
HoşgeldinizBeni de alır mısınız?
Hoş geldinizBeni de alır mısınız?
John steinback gazap üzümleri ve tracyy hogg bebek bakimkna mucevevi öneriler ama hogg sayilmazŞuan hangi kitabı okuyorsun?
Gazap Üzümleri benim de okumak istediğim bir kitapJohn steinback gazap üzümleri ve tracyy hogg bebek bakimkna mucevevi öneriler ama hogg sayilmaz
Fareler ve insanlara hayran kalmıştım ve yazarın bu kitabı da çok övgü toplamış ve bilinen bir kitap başlayayım dedim bende benim 4 aylık bebeğim var onu uyurken kitap tutamıyorum kucağımda o nedenle telden okuyorum kitap hissiyatini vermiyor amaGazap Üzümleri benim de okumak istediğim bir kitap
Sıyırmak olur mu yaaa şarj ediyorsun kendini ne güzelFareler ve insanlara hayran kalmıştım ve yazarın bu kitabı da çok övgü toplamış ve bilinen bir kitap başlayayım dedim bende benim 4 aylık bebeğim var onu uyurken kitap tutamıyorum kucağımda o nedenle telden okuyorum kitap hissiyatini vermiyor amaeşim sen sıyırmıssın diyohadi be ordan diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?