Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar Marmaris'te artık sadece soğutma çalışmaları kaldi . Duman is hala var ama az çok içimiz rahatladı. İnşallah diğer bölgelerde de hayat yoluna girer ve yaralar sarılır.
Bu arada ben fareler ve insanları tekrar okumaya başladım üzerinden yıllar geçmişti baktım o derinliği hissedemiyorum tekrar okumak istedim bir de Eric from insan tanima sanatı kitabına başladım. Puslu kıtalar atlası hala bitmedi. Yavaş yavaş eski formuma geri donucem. Herkese sevgiler

hafif olmakla birlikte öksürük bile oldu canım. Aşıyı geçen hafta olduk. 2gündür yeni kendime geliyorum
İyi bari toparlıyorsun kuzum bazısında hiçbir şey olmuyor
Sinovac oldum ben çok hafif kol ağrısı oldu sadece

Ben aşı vuran hemşireye sordum ama bize 3. doz hakkında bilgi vermediler dedi.
O zaman sinovac ın koruyuculupu daha mı az oluyor
Aynen öyle. En başından beri koruyuculuğunun az olduğunu söylüyorlar zaten

Sinovac iki doz olmuştum canım.ikinci dozu 27 sinde olmuştum

Sinovac olanlara 3. doz biontec öneriyorlar
2 sinovac olup kovid geciren hastalarimiz cok.biontech olup gelenler kendi servisim icin soylersem 1 kisiydi simdiye kadar.bu asi iyi digeri kotu anlamında söylemiyorum kimseyi yonlendirmek de istemem. Sadece gozlemlerimi söyluyorum. Ben de 2 sinovac 1 biontech oldum. Bir bucuk senedir covidin icindeyim cok sukur hastalanmadim. Artik kendi kendimi korudugumdan mi yoksa asidan mi covid gecirmedim onu da bilemiyorum. Mesela 37 yasinda hic asilanmamis bi hastamiz var ve cok agir geciriyor hastaligi suan.tedbiri elden birakmayip dikkat etmek lazim yine asilansak bile. Kaptanım konu dışı oldu kusura bakma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…