İyi bari toparlıyorsun kuzum bazısında hiçbir şey olmuyorhafif olmakla birlikte öksürük bile oldu canım. Aşıyı geçen hafta olduk. 2gündür yeni kendime geliyorum
Aynen öyle. En başından beri koruyuculuğunun az olduğunu söylüyorlar zatenBen aşı vuran hemşireye sordum ama bize 3. doz hakkında bilgi vermediler dedi.
O zaman sinovac ın koruyuculupu daha mı az oluyor
Sinovac iki doz olmuştum canım.ikinci dozu 27 sinde olmuştum
2 sinovac olup kovid geciren hastalarimiz cok.biontech olup gelenler kendi servisim icin soylersem 1 kisiydi simdiye kadar.bu asi iyi digeri kotu anlamında söylemiyorum kimseyi yonlendirmek de istemem. Sadece gozlemlerimi söyluyorum. Ben de 2 sinovac 1 biontech oldum. Bir bucuk senedir covidin icindeyim cok sukur hastalanmadim. Artik kendi kendimi korudugumdan mi yoksa asidan mi covid gecirmedim onu da bilemiyorum. Mesela 37 yasinda hic asilanmamis bi hastamiz var ve cok agir geciriyor hastaligi suan.tedbiri elden birakmayip dikkat etmek lazim yine asilansak bile. Kaptanım konu dışı oldu kusura bakmaSinovac olanlara 3. doz biontec öneriyorlar
Yeni evlileri rahat bıraksınlar azıcık
Böylece merdanelerinle gel bacımhe ya ben de kızdım onlara
Amin limonsuzumAllah kurtarsın balım
Ben de başladım bugünPuslu Kıtalar Atlasını da uygulamaya aldım hazır , Demir ökçe bitince başlarım
Ters psikoloji mi uyguluyorsun teocuğumPuslu Kıtalar Atlasını da uygulamaya aldım hazır , Demir ökçe bitince başlarım
ne gibiTers psikoloji mi uyguluyorsun teocuğum
göz atayım derken azıcık okudumBen de başladım bugün
Oooo Teo bomba gibi geliyor heyyttPuslu Kıtalar Atlasını da uygulamaya aldım hazır , Demir ökçe bitince başlarım
Ooo maşAllah hızlı başladın teocuğumPuslu Kıtalar Atlasını da uygulamaya aldım hazır , Demir ökçe bitince başlarım
Bu zamana kadar okutmuyordun, şimdi kafa tutuyorsun, strateji değiştirdin herhaldene gibi
sonum kötü gelmesin deOooo Teo bomba gibi geliyor heyytt
Allah şifa versin canımSinüzit ağrıları gibi canım baş bölgemde ağrı var öksürük var ,tat koku alamıyorum onun dışında hamd olsun
3. doz biontech olalım bariAynen öyle. En başından beri koruyuculuğunun az olduğunu söylüyorlar zaten
Vicdan yapmaya başladım, o yüzden herkes okusunnnnnnnBu zamana kadar okutmuyordun, şimdi kafa tutuyorsun, strateji değiştirdin herhalde
Teoyo nasıl bilirdiniz? Çok okuyacağım derdi ama hep sonuncuyduOoo maşAllah hızlı başladın teocuğum
Hızlı koşan çabuk yorulur derler, bilemiyorum artıkTeoyo nasıl bilirdiniz? Çok okuyacağım derdi ama hep sonuncuydu
yoksa kendime nazarım mı değecekkkkHızlı koşan çabuk yorulur derler, bilemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?