- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 34
GunaydinTarihi Sulusokak, Mevlevihanre, Topçam Yaylası, Zinav Gölü, Ballıca Mağarası
Eki Görüntüle 2902252
Eki Görüntüle 2902253
Eki Görüntüle 2902254
Eki Görüntüle 2902255
Eki Görüntüle 2902256
Tokat'tan herkese günaydınlar
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
Stevya
@Mucizemsn
Jawlensky
@WOMAN
Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
@dayler dayler
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@hardyandholl
@nebula21
@LeYli NaR
@Hypatia 00
Gunaydin.Tarihi Sulusokak, Mevlevihanre, Topçam Yaylası, Zinav Gölü, Ballıca Mağarası
Eki Görüntüle 2902252
Eki Görüntüle 2902253
Eki Görüntüle 2902254
Eki Görüntüle 2902255
Eki Görüntüle 2902256
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
Stevya
@Mucizemsn
Jawlensky
@WOMAN
Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
@dayler dayler
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@hardyandholl
@nebula21
@LeYli NaR
@Hypatia 00
Ben de yaptırmadım dahacaGünaydın hanımlar .
Oğlum sünnet oldu cekmedigimiz dert çile kalmadı. Öncelikle bundan sonra hamile ya da erkek bebek doğurmuş tüm analara ilk üç ay sünnet yaptırdınız yaptırdınız sonrası çocuk için de senin için de cehennem demeyi bir borç biliyorum.
Ayrıca puslu kıtalar atlası bitti.
İnce memed 4, insanı tanıma sanatı , Tolstoy çocukluğum devam ediyor. Yaşlı adam ve denizi ekledim. Herkese bol keyifli okumalar diliyorum. Doğurmuş analara da ilk üç ay bebeğin sinirleri gelişmediği için sünneti hissetmeyecekleeini belirtmek ve hatırlatmak isterim.
GupgunaydinTarihi Sulusokak, Mevlevihanre, Topçam Yaylası, Zinav Gölü, Ballıca Mağarası
Eki Görüntüle 2902252
Eki Görüntüle 2902253
Eki Görüntüle 2902254
Eki Görüntüle 2902255
Eki Görüntüle 2902256
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
Stevya
@Mucizemsn
Jawlensky
@WOMAN
Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
@dayler dayler
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@hardyandholl
@nebula21
@LeYli NaR
@Hypatia 00
Günaydın herkeseTarihi Sulusokak, Mevlevihanre, Topçam Yaylası, Zinav Gölü, Ballıca Mağarası
Eki Görüntüle 2902252
Eki Görüntüle 2902253
Eki Görüntüle 2902254
Eki Görüntüle 2902255
Eki Görüntüle 2902256
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
Stevya
@Mucizemsn
Jawlensky
@WOMAN
Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
@dayler dayler
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@hardyandholl
@nebula21
@LeYli NaR
@Hypatia 00
Ekran başında memleketimizi gezdiren başkanımıza selam olsunTarihi Sulusokak, Mevlevihanre, Topçam Yaylası, Zinav Gölü, Ballıca Mağarası
Eki Görüntüle 2902252
Eki Görüntüle 2902253
Eki Görüntüle 2902254
Eki Görüntüle 2902255
Eki Görüntüle 2902256
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
Stevya
@Mucizemsn
Jawlensky
@WOMAN
Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
@dayler dayler
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@hardyandholl
@nebula21
@LeYli NaR
@Hypatia 00
Geçmiş olsun canım çok mu zor olduGünaydın hanımlar .
Oğlum sünnet oldu cekmedigimiz dert çile kalmadı. Öncelikle bundan sonra hamile ya da erkek bebek doğurmuş tüm analara ilk üç ay sünnet yaptırdınız yaptırdınız sonrası çocuk için de senin için de cehennem demeyi bir borç biliyorum.
İnce memed 4, insanı tanıma sanatı , Tolstoy çocukluğum devam ediyor. Yaşlı adam ve denizi ekledim. Herkese bol keyifli okumalar diliyorum. Doğurmuş analara da ilk üç ay bebeğin sinirleri gelişmediği için sünneti hissetmeyecekleeini belirtmek ve hatırlatmak isterim.
Hayırlı olsun canım, damatlığını da görmeniz dileğiyleGünaydın hanımlar .
Katılmamak elde değil
İnşallah çabucak toparlanır canım hayırlı olsun sünnetiniz bizim de nasip olursa erkek olacak ben de bebekken sünnetini yaptırmak istiyordum senin yazdıklarınla daha fazla olumlu bakmaya başladımGünaydın hanımlar .
Gecmis olsun canim oglun kac aylik suan. Ben oglum 3aylikken gittim hafif grip gibiydi doktor yapmadi sunnet 6 aylikken yapildi cok sukur sıkıntısız atlattik biz. Sizin de biran once iyilesir insallahGünaydın hanımlar .
Kac yasinda oglunGunaydinlarBugun ilk defa oglumu anaokulana birakacagim. Daha once kres deneyimimiz falan da yok. Garip duygular icerisindeyim hem mutluluk hem heyecan hem de icimde bi burukluk var
Tatlı heyecanlar.Cabuk alisir zamanın nasıl aktiginin farkına varmaz umarım.cantasina ufak notlar koyabilrsiniz gördüğünde ogretmeni okusun ona mutlu olur,benim kızımın çok hoşuna giderdi hep saklıyor notlarimiGunaydinlarBugun ilk defa oglumu anaokulana birakacagim. Daha once kres deneyimimiz falan da yok. Garip duygular icerisindeyim hem mutluluk hem heyecan hem de icimde bi burukluk var
Hayırlı olsn.Size katılıyorum ilk 3 ay en mantıklısiGünaydın hanımlar .
Hayırlı olsun canım ilk gün zor gelir ama sonra alışıyorsun bu rutine anaokulu yaşına kadar evde zaman geçirebilmiş ne güzelGunaydinlarBugun ilk defa oglumu anaokulana birakacagim. Daha once kres deneyimimiz falan da yok. Garip duygular icerisindeyim hem mutluluk hem heyecan hem de icimde bi burukluk var
Bu ayin sonunda 5i tamamlayacakKac yasinda oglun
Yaa ne kadar guzel bir fikir tesekkur ederim yapacagim muhakkakTatlı heyecanlar.Cabuk alisir zamanın nasıl aktiginin farkına varmaz umarım.cantasina ufak notlar koyabilrsiniz gördüğünde ogretmeni okusun ona mutlu olur,benim kızımın çok hoşuna giderdi hep saklıyor notlarimi
Sagol canim cok hevesli gitmeye o yüzden biraz icim rahat bugun yarim gun birakacagim alissin diye. Kres dusunduk ama pandemi dolayısıyla vazgectik malesef. Bos gecirmedik ama evde krese gitmis kadar egitimli diyebilirim benimde ogretmenlik gecmisim var guzel ilgilendigimi dusunuyorum okula baslayinca belli olur durumuHayırlı olsun canım ilk gün zor gelir ama sonra alışıyorsun bu rutine anaokulu yaşına kadar evde zaman geçirebilmiş ne güzel
Ayy benim ilk günüm geldi aklıma. merak etme okul iyiyse çocuk için inanılmaz faydalı oluyor.GunaydinlarBugun ilk defa oglumu anaokulana birakacagim. Daha once kres deneyimimiz falan da yok. Garip duygular icerisindeyim hem mutluluk hem heyecan hem de icimde bi burukluk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?