Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim canım senin naifliğin Bi sayısalcıya göre çok duygusalım
Aşk olsn biz sayisalcilari neden gömüyosunuztoplumun belli bi kesiminde sayisalcilara hissiz ruhsuz muamelesi var hakikaten.bi arkadaşımda bana bi bu branştan birinden boylesi bi hissiyat beklemiyordum demisti,kedimden şüphe ettim

Ben de kendimden şüphe ediyorum babamın zoruyla okudum bölümümü zannedersem ondan
Aaaaaaaaaa meslektaşım hem dee zümremm
Gerçekten mi ilk defa burada zümremi buluyorum bi ara 9. Takım öğretmenler odası gibi olmuştu bi benim zümrem yoktu
Bu da ben balık burcu da değilim halbuki
Ben de inanmazsın yay burcuyum üstelik

yok kuzu ben değilim ama bilişimci olunca daha sert mizaçlı diye yanlış bir olgu oluşturmuşum kafamda Sizler çok naifsiniz
Yaa minnoşum benim
8 seneyi devirdik bacım yaşlandık
9. Seneme başlıyorum eyvah eyvah
Bizde zümre olayı pek yok malum o yüzden aşırı mutlu oldum
Tipik bir Oğlak burcuyum ben de duygusallığın dibi ama çaktırmaz

Bizde zümre olayı pek yok malum o yüzden aşırı mutlu oldum
Tipik bir Oğlak burcuyum ben de duygusallığın dibi ama çaktırmaz
Aynen bi kere zümrem oldu şansıma bi okula gittim benden bir hafta sonra müdür yardımcısı atandı okuluma bilişimci ertesi yıl norm fazlası oldum

Aynen bi kere zümrem oldu şansıma bi okula gittim benden bir hafta sonra müdür yardımcısı atandı okuluma bilişimci ertesi yıl norm fazlası oldum
Makus kaderimiz aman zümresi olanlar da anlaşamıyor diyerek avutuyorum kendimi

Bende yaptirmayanlardanim. 3aylik iken Türkiyede yaptirsaydim.
Simdi 9yasinda. Hala sunnetsiz

Bu arada hic kitap okumadim bugun

8. yılım yaşlandım, 9.yılım eyvah diyen arkadaşlar ; ben 11.yılımda olarak napsam acaba eyvahın ötesi varmi.Dante gibi ortasındayız ömrün deyip kederli bi kahve içeyim en iyisi
Valla bizim branşlar sıkıntılı olunca 8 yılı 16 yıl olarak geçiriyoruz o yüzden eyvah eyvah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…