Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy benim ilk günüm geldi aklıma. merak etme okul iyiyse çocuk için inanılmaz faydalı oluyor.
Emniyetin anaokuluna yazdirdik. Okul iyi ogretmenini de sever insallah. Senin cocugun kac yasinda?

Nikinik senin çocuğun büyükmüş ben 26 aylıkken bırakmıştım Çok daha kolay alışır inşallah
ekim ayında 4 yaşında olacak
Allah bagislasin canim calisan anne olmak zor. Ben de 2. Cocuk dusunuyorum bunu el bebek gul bebek buyuttuk 2. Mecbur kreslerde buyuyecek

Allah bagislasin canim calisan anne olmak zor. Ben de 2. Cocuk dusunuyorum bunu el bebek gul bebek buyuttuk 2. Mecbur kreslerde buyuyecek
Amin cümlemizin çocuklarını
Büyük ihtimalle 2. olunca ara vereceğim belki de çalışmayacağım bilmiyorum. Şu an için ikinci çocuğu düşünemiyorum bile. İstiyorum ama düşünemiyorum

Büyük ihtimalle 2. olunca ara vereceğim belki de çalışmayacağım bilmiyorum. Şu an için ikinci çocuğu düşünemiyorum bile. İstiyorum ama düşünemiyorum
Ya ben cok istiyorum aslinda hemen istiyorum ama oglum 1. Sinifa baslayinca evde yeni bir bebek olmasi onun icin iyi olmaz diye erteliyorum en azindan 1. Sinifa basladiktan bi kac ay sonra dogum olursa diye düşünüyorum. Bizim calisma saatleri de degisik vardiyali.hamileyken 8-5 calisma imkanim olacak. Oglum 1. siniftayken daha iyi olur dedim. Simdilik beklemedeyim o yuzden

Benim oglumda 5 bucuk yasinda. Pandemiden dolayi simdiye kdr vermedim. Eylülde anaokuluna basliycak insallah.kayit icin gittigimizde oglumu okuldan cikaramadimcocuklar seviyor o ortami

Nikinik senin çocuğun büyükmüş ben 26 aylıkken bırakmıştım Çok daha kolay alışır inşallah
ekim ayında 4 yaşında olacak
18 aylık gönderdik kızımı
Ücretsiz izin alacağım bu defa bende

Geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…