Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
orwell ın hayvan çiftliğini seçtim okumak için. daha önce hiçbi kitabını okumadığım bir yazar ve bayağı da seveni var. inşallah beğenirim
Eşimde okuduğunda çok beğendiğini söyledi. Benimde yakın zamanda okuyacaklarim arasinda

inşallah ben de severim

sanki hayvan çiftliği seri diye okumuştum ama tam hatırlamıyorum. bilgisi olan var mı?
Ben okudum. Seri değiller ama ikisi de distopya tarzı. Hayvan Çiftliği'nden başlamanı öneririm okunması daha kolay. Bunu diline alışınca 1984 okumak çok daha zevkli oluyor

Ben okudum. Seri değiller ama ikisi de distopya tarzı. Hayvan Çiftliği'nden başlamanı öneririm okunması daha kolay. Bunu diline alışınca 1984 okumak çok daha zevkli oluyor
aaa tamam o zaman. 1984 elimde yok sanırım. tüh kitap almayacaktım elimdekiler bitene kadar ama bahane çıktı bana iyi mi

aaa tamam o zaman. 1984 elimde yok sanırım. tüh kitap almayacaktım elimdekiler bitene kadar ama bahane çıktı bana iyi mi
Seviyoruz bahaneleri. bir de kargo bedava limiti var şimdi kargo parası verene kadar bir kitap daha alabilirken neden almayalım ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…