• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bişey değişmeyecek kitapçılar için daha zarar ederler. Korsan kitaplar çıkar yine. Rekabet olunca korsan azalmıştı.ortalamamız senede 1 kitap bile değilmiş😔
o ortalamayı da bizim topik sayesinde buluyoruz. Elimizden ancak bu kadar geliyor.

Bazı insanların gerçekten kitap alacak durumu yok ama arkadan gelen bir nesil de her şeyi sosyal medya zannediyor maalesef
Kardeşim 16 yaşında kitap istedi. Okusun diye desteklemeye çalışıyorum. Ne kadar okursa o kadar iyi.🤷

Kitap alışverişinden konuşmuşsunuz ah kızlar benim de içim gidiyor ama kitaplığımda okunmayı bekleyenleri eritmek istiyorum. Bir yandan da kumbara belirlesem diye düşünüyorum sadece kitap için.
Bu arada ben siyerin II.cildine başladım eşim de I.cildi okuyor. Nasıl gidiyor diyorum. Okuyorum okuyorum hala 54.sayfadayım diyor :KK70: Neyseki beğenmiş

Selamlar guzel hatunlar 😍

Deniz feneri koyu sayfa 400deyim az kaldi ama kitaplarim hala gelmedi sanirim eski kitaplarimdan bi tane daha sececegim okumak icin. 7-8 yil once okudugum kitaplar hatirlamamam normal mi ilk defa okuyormuş gibi okuyorum bildiğiniz 🙈🤣

Deniz feneri koyu sayfa 400deyim az kaldi ama kitaplarim hala gelmedi sanirim eski kitaplarimdan bi tane daha sececegim okumak icin. 7-8 yil once okudugum kitaplar hatirlamamam normal mi ilk defa okuyormuş gibi okuyorum bildiğiniz 🙈🤣
Fareler ve İnsanlarda ben de öyle olmuştum lisede okumuştum oysa

Biraz dinlen ya kitaplar gelmezse 🤣🤣🤣

Fareler ve İnsanlarda ben de öyle olmuştum lisede okumuştum oysa
Senin yine baya olmus sanirim. Ya iz birakan unutulmayan kitaplar oluyor muhakkak ama cogunu tekrar tekrar okuyabilirim sanki hic okumamis gibi filmlerde de ayni oluyor benim 🤣

Fareler ve insanlari cok severim💕 universitede okumustuk bir donem boyunca islemistik kitabi.

Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği
Bu kitap için ne düşüneceğimi ne demem gerektiğini bilmiyorum.

Sinek Isırıklarının Müellifi
Barış Bıçakçı nasılsın iyimisin? İyi olmanı yüce Mevladan dilerim. Sen yaz ben okuyayım. ❤️ Çokça tavsiye ediyorum.

Yeraltından Notlar
Yeraltından Notlar kitabı su gibi akıyor ama zihninizin bilincinizin o suyun içinde rafting yaptığını hissediyorsunuz 😄😄

Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği
Bu kitap için ne düşüneceğimi ne demem gerektiğini bilmiyorum.

Sinek Isırıklarının Müellifi
Barış Bıçakçı nasılsın iyimisin? İyi olmanı yüce Mevladan dilerim. Sen yaz ben okuyayım. ❤️ Çokça tavsiye ediyorum.

Yeraltından Notlar
Not ettim son iki kitabi

Gunaydin. Ise yuruyorum. Sokaklar bombos. Araba bile yok :) 16295208312724650314587591809011.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X