Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yokluğu çok bellii

Selam kızlar C Calcifer olmayınca bildirim de gelmiyor
Kitaplar okunuyor mu ne alemdesiniz
Ben dünkü yorgunluğun üzerine bugün okuyabildim çok şükür
Ben başlayamadım yeni kitaba
Evet canım aldıklarım arasında var. Ona mı başlayım
Gideyim de bildirim topiğine bakayım sürprüüz vakalar var mı?
Var var. Yakaladım ben bir tane. C Capanin Gururu Teyom a şikayet etsem mi diye düşünüyorum

Ben başlayamadım yeni kitaba

Evet canım aldıklarım arasında var. Ona mı başlayım

Var var. Yakaladım ben bir tane. C Capanin Gururu Teyom a şikayet etsem mi diye düşünüyorum
Bence daha sürükleyici bir şey seçebilirsin, sorun bende de olabilir ama yavaş gidiyor gibi biraz.

Yaa ne guzel haber saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim

Kizlar eve geldim bebeklerime kavustum 2 eksik kitapla geldi kargo ama ona şüküronce puslu kitalar atlasini okuyacagim. Geri kalanini da en inceden kalina dogru dizdim oyle okuyacağım takinti haline geldi bende bu bu arada ardimda kalanlar sayfa 198deyim. Sabah geldim nobetten azcik uyuyayim ben

İbrahim Paşalı Entelektüellerin Hurafeleri elimde sürünüyor bir haftadır.
Kesinlikle çok güzel kitap lakin fazlasıyla sakin bir kafa ve sakin bir ortam istiyor. Benim ise bir yanımda müzik bir yanımda TV açık
Onun dışında Paşalı kitap yazmamış da adeta bahsettiği konulara muhalif olanları tokatlamış

C Calcifer baskanim yine hangi olaylara karistin
Hoşgeldin
Hoş buldum.. Ya ben en son Şubat ayında banlandım ki 7 aydır banlanmıyordum.
Hayırlı olsun bebişin. Bu ara etrafımda çok fazla hamilelik haberi var. Ablam da hamile ve aynı zaman sanırım ikniiznki de. nisan bebeği sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…