- 20 Mart 2011
- 13.977
- 32.597
- 798
Yokluğu çok belliiarayı açma sonra hiç olmuyor
Bu arada Madam bovary mde yarım bekliyor ay başında başladım ama süründü elimde, senin aldıkların arasında da vardı dimi
Selaammmmm
Bildirim eksikliğini bende yaşadım sabah
Ben başlayamadım yeni kitaba
Evet canım aldıklarım arasında var. Ona mı başlayımarayı açma sonra hiç olmuyor
Bu arada Madam bovary mde yarım bekliyor ay başında başladım ama süründü elimde, senin aldıkların arasında da vardı dimi
Selaammmmm
Bildirim eksikliğini bende yaşadım sabah
Var var. Yakaladım ben bir tane. C Capanin Gururu Teyom a şikayet etsem mi diye düşünüyorumGideyim de bildirim topiğine bakayım sürprüüz vakalar var mı?
Bence daha sürükleyici bir şey seçebilirsin, sorun bende de olabilir ama yavaş gidiyor gibi biraz.Ben başlayamadım yeni kitaba
Evet canım aldıklarım arasında var. Ona mı başlayım
Var var. Yakaladım ben bir tane. C Capanin Gururu Teyom a şikayet etsem mi diye düşünüyorum
Yaa ne guzel haberHerkese iyi aksamlar ferfecir ailem.sizlerle bir mutluluğumu paylasmak istiyorum. 2.kez anne oluyorum insallahdaha cok başındayız. Umarim saglikli bi sekilde ilerler.bikac gundur kafami cok mesgul ettiginden kitap falan okuyamadım bu aksam oturup okumak istiyorum artik Rabbim tum isteyen herkese hayirli vakitte hayirli evlat nasip etsin,evlatlarimizi bizlere bagislasin❤
Önümüzdeki aya sarkarsa eşlik ederim sanaBence daha sürükleyici bir şey seçebilirsin, sorun bende de olabilir ama yavaş gidiyor gibi biraz.
Olur okuruz beraber, Germinal de var bende onu da beraber okuruz istersenÖnümüzdeki aya sarkarsa eşlik ederim sanaBu ay klasik değilde daha akıcı güncel bişey okurum büyük ihtimal zaten ay sonu geldi
muhteşemler şimdiden keyifli okumalar
Öf C Capanin Gururu Teyom bu ay okuyup üfleyemedi bir türlüBen başlayamadım yeni kitaba
Evet canım aldıklarım arasında var. Ona mı başlayım
Var var. Yakaladım ben bir tane. C Capanin Gururu Teyom a şikayet etsem mi diye düşünüyorum
okuyup üfledim de tesiri yok
Teo yaaokuyup üfledim de tesiri yok
HoşgeldinnnGünaydın yazmayıp topiği boş bırakanların üzerini çizmeye gidiyorum
neysem ki yazdımmmmGünaydın yazmayıp topiği boş bırakanların üzerini çizmeye gidiyorum
Cok tesekkur ederim canimYaa ne guzel habersaglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim
Hoş buldum.. Ya ben en son Şubat ayında banlandım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?