- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 34
Ne guzel bir duaAdına çok sevindim Allah kolaylık ve kolay doğum nasil etsin. Bebeğin bol uykulu iştahlı gazsız huzurlu sağlıklı olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne guzel bir duaAdına çok sevindim Allah kolaylık ve kolay doğum nasil etsin. Bebeğin bol uykulu iştahlı gazsız huzurlu sağlıklı olsun![]()
Gözünüz aydın canım hayırlı olsunHerkese iyi aksamlar ferfecir ailem.sizlerle bir mutluluğumu paylasmak istiyorum. 2.kez anne oluyorum insallahdaha cok başındayız. Umarim saglikli bi sekilde ilerler.bikac gundur kafami cok mesgul ettiginden kitap falan okuyamadım bu aksam oturup okumak istiyorum artik
Rabbim tum isteyen herkese hayirli vakitte hayirli evlat nasip etsin,evlatlarimizi bizlere bagislasin❤
Bdv konusundan sanırım
Insallah. Cok tesekkur ederimGözünüz aydın canım hayırlı olsunkolay bi hamilelik ve doğum geçirirsin inşAllah
![]()
![]()
Ruth okuyorum canım, fırsat buldukça da Dorian'a bakıyorum pdften. Sen ne okuyorsun ?
Hiç bişeye başlamadımRuth okuyorum canım, fırsat buldukça da Dorian'a bakıyorum pdften. Sen ne okuyorsun ?
Bende diyorum bir eksiklik var
arayı açma sonra hiç olmuyorHiç bişeye başlamadım![]()
Selaammmmm