Totonu bana emanet et astrombeni çıkarma da :)
önce kendi totomu kurtarayım dhsjkfkld
Artık nasıl bi anda sinirlendiyseYeni üyeleri listeye hemen almayacağım artık. Çünkü üyelik iptali yapıyorlar. Evet süreye Bonus da çok dedi onu azaltacağım
Bu ara çok sinirliyimArtık nasıl bi anda sinirlendiyse2 ay kapatırım ulan burayı
YEni üyelere istediğini yap ama burda olan kişileri 2 ay bekletme calcikooooYeni üyeleri listeye hemen almayacağım artık. Çünkü üyelik iptali yapıyorlar. Evet süreye Bonus da çok dedi onu azaltacağım
YEni üyelere istediğini yap ama burda olan kişileri 2 ay bekletme calcikoooo
Seni çıkarmayı düşünüyor listeden ben konuşmam amaTaa maaam seni ellemez ben konuşurum
Totonu bana emanet et astrom
Kuzukkız kurda kuzu emanet edilir mi
sdkşkdşdfkş
Günaydın mesajlarına hiç cevap vermediğini görmedim bebeyim
Kuzukendini sevmede astro gibi ol
Bende kurtKuzukendini sevmede astro gibi ol
İşte asalet işte feraset işte adam gibi adamlıkburda günaydınlaşmasak sabah bu saatte girmem zaten siteye :)
İşte asalet işte feraset işte adam gibi adamlık
J lo falan diyo çok şey etme heves etmişBende kurt
Buradakiler için demedim ki ben onu yeni gelenler için dedim. burada olanlar 2 ay aktif olmazsa listeden çıkarıyorum.YEni üyelere istediğini yap ama burda olan kişileri 2 ay bekletme calcikoooo
J lo falan diyo çok şey etme heves etmiş
Sabah sabah ne diyo bu gadın dedimJ lo falan diyo çok şey etme heves etmiş
Buradakiler için demedim ki ben onu yeni gelenler için dedim. burada olanlar 2 ay aktif olmazsa listeden çıkarıyorum.
Bir de o kadar günaydın mesajı yazıyorum bir cevap dahi verilmiyor. sence onların etikette kalması bana haksızlık değil mi? mesaj atıp şundan yazamıyorum ya da ben katılmayacağım etiketten çıkarın demek zor olmamalı
senin üzerinden açıklama yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?