- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
okumayı deniycem bendeÇok severim İhsan Oktay Anar'ı![]()
şuan yine klasiklerden gidiyorum
körlüğü de okumaya çalışcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okumayı deniycem bendeÇok severim İhsan Oktay Anar'ı![]()
Bu sefer bitire bildin mi ?ben zorlanıyorum
kitap kritiği için okulda puslu kıtaları bize ödev vermişlerdi okuyamamıştım
burada kritik yapmak için okumaya çalışcamBu sefer bitire bildin mi ?
Ben basta cok zorlandim. Ama hosuma gitti ,hemde cok.
Körlük'ü de okuduk biz. İlk sayfadan itibaren içine alıyor. Okuması çok zor değilokumayı deniycem bende
şuan yine klasiklerden gidiyorum
körlüğü de okumaya çalışcam
incelemesi varsa okuyum incelemeleriKörlük'ü de okuduk biz. İlk sayfadan itibaren içine alıyor. Okuması çok zor deği
Puslu kitalar atlasini okuyorum ben de suan. Sanki ben de biraz zorlandim. Bazi sayfalar cok akici gidiyor bazi sayfalari bastan okumak zorunda kaliyorum. Kitabi sevdim mi sevmedim mi onu bile cozemedimben zorlanıyorum
kitap kritiği için okulda puslu kıtaları bize ödev vermişlerdi okuyamamıştım
AynenPuslu kitalar atlasini okuyorum ben de suan. Sanki ben de biraz zorlandim. Bazi sayfalar cok akici gidiyor bazi sayfalari bastan okumak zorunda kaliyorum. Kitabi sevdim mi sevmedim mi onu bile cozemedim![]()
Ben deÇok severim İhsan Oktay Anar'ı![]()
Aaa sasirdim agathanin kitabinin boyle olmasinaBenim de bu durumda iyi akşamlar demem gerekiyor herhalde
Agatha Christie'nin Esrarengiz Parmaklar'ını okuyorum. Miss Marple romanı olduğu için başlamıştım ama kitabın yarısını çoktan geçmeme rağmen Miss Marple henüz ortaya çıkmadı. Kitabın temposu düşük. Cinayet soruşturması, merak unsuru yok. Bir cinayet işlendi ve bize iki kardeşin günlük yaşantısını aktarıyor. Bir an önce bitirmek istiyorum. Belki sonu beni şaşırtır.
Muhakkak vardır da akış çok sıkıcı gerçekten. Tek merakım katil tahmin ettiğim kişi mi çıkacak ve Miss Marple ne zaman olaya girecek?Aaa sasirdim agathanin kitabinin boyle olmasinabence sonunda kesin bi surpriz vardir canim
![]()
Ben o uyurken dinlenmeyi tercih ediyordum
Aaa güzel fikirmiş bu, ben de uygulayabilirim benimki de ayrılmazsaBen o uyurken dinlenmeyi tercih ediyordumama emzirirken çok kitap okudum. Çünkü benimki memeden ayrılmıyordu
![]()
Vicdan etiketi işte oAaa güzel fikirmiş bu, ben de uygulayabilirim benimki de ayrılmazsaTalebe yi okuyorum şu an aslında merak uyandırdı akıcı gibi ama elime fazla almıyorum, günlük senin etiketini gördükçe vicdan yapıyorum bugün de okumadım diye
![]()