• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sırtımdan vuranlar var bildirim topiğisinde :KK11:
Senin acını acım bilip bu kitabı genç teonun acıları olarak okumaya başlıyorum
20210831_213736.webp
teocum:KK52::KK60::21:

Ağustos Ayı Okumalarım

1.
Dedem bir kiraz ağacı / Angela Nanetti (158 syf)
2. Kızılcık Dalları / Reşat Nuri Güntekin (216)
3. Siyah İnci / Anna Sewell (224)
4. Canan/ Peyami Safa (256)
5. Erik Ağacı/ Ellen Marie Wiseman (512)
6. Handan / Halide Edip Adıvar (224)
7. İncir Kuşları/ Sinan Akyüz (328)

Toplam 1918 sayfa

C Calcifer
Herkeslerde de bir okuma aşkı gelmiş, ya beni mi beklediniz hepiniz :KK20:

Ay bizim de müdürümüz çok konuşkan öğretmenler kurulu 3 gün devam eder kesin
Söyleyecekleri hiç bitmeyen cok konuşkan müdürler bitmeyen çilemiz.Benimde vardı öyle bi müdürüm, kulakları çınlasın şimdi kimlere o zulmü yaşatıyor kim bilir 😅

Söyleyecekleri hiç bitmeyen cok konuşkan müdürler bitmeyen çilemiz.Benimde vardı öyle bi müdürüm, kulakları çınlasın şimdi kimlere o zulmü yaşatıyor kim bilir 😅
İlk defa bi müdürüm böyle çok değişik biri insan ilişkilerinde sıfır hizmetlisinden velisine veliden öğretmene sorun yaşamadığı kimse yok 🤦‍♀️

İlk defa bi müdürüm böyle çok değişik biri insan ilişkilerinde sıfır hizmetlisinden velisine veliden öğretmene sorun yaşamadığı kimse yok 🤦‍♀️
Keşke mesuliyet liyakat sahiplerine verilse.Ama maalesef böylelerinede katlanmak zorunda kalıyoruz.Hepimiz için guzel rahat bi donem olsn inşallah🌿

İyi geceler hanımlar,😊😍👋🏾 Nasılsınız? Uzun bir aradan sonra tekrar okumaya başladım.. 😍😊Bugün Doğan Cüceloğlu-İnsan İnsana kitabına başladım. 😍😊 50 sayfa okudum.😍😊 Kitap toplam 268 sayfadır. 😍😊 Herkese keyfli okumalar 😍😊👋🏾
Hoşgeldin canım, dinlenmek iyi geldi mi🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X