- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin acını acım bilip bu kitabı genç teonun acıları olarak okumaya başlıyorumSırtımdan vuranlar var bildirim topiğisinde![]()
Genç demen gururumu okşadıSenin acını acım bilip bu kitabı genç teonun acıları olarak okumaya başlıyorumEki Görüntüle 2909085 teocum![]()
Herkeslerde de bir okuma aşkı gelmiş, ya beni mi beklediniz hepinizAğustos Ayı Okumalarım
1. Dedem bir kiraz ağacı / Angela Nanetti (158 syf)
2. Kızılcık Dalları / Reşat Nuri Güntekin (216)
3. Siyah İnci / Anna Sewell (224)
4. Canan/ Peyami Safa (256)
5. Erik Ağacı/ Ellen Marie Wiseman (512)
6. Handan / Halide Edip Adıvar (224)
7. İncir Kuşları/ Sinan Akyüz (328)
Toplam 1918 sayfa
C Calcifer
Eylül ayını sana bırakıyorum canımmHerkeslerde de bir okuma aşkı gelmiş, ya beni mi beklediniz hepiniz![]()
Ay bizim de müdürümüz çok konuşkan öğretmenler kurulu 3 gün devam eder kesinYeni geldimçok yoğunum hele bu hafta full toplantı
![]()
Bizimki yatılı okul ister istemez bir hafta sürüyorAy bizim de müdürümüz çok konuşkan öğretmenler kurulu 3 gün devam eder kesin
Söyleyecekleri hiç bitmeyen cok konuşkan müdürler bitmeyen çilemiz.Benimde vardı öyle bi müdürüm, kulakları çınlasın şimdi kimlere o zulmü yaşatıyor kim bilirAy bizim de müdürümüz çok konuşkan öğretmenler kurulu 3 gün devam eder kesin
Ay 2 buçuk yıl yatılı okulda çalıştım , çalıştığım en zor okuldu ama ortam harikaydıBizimki yatılı okul ister istemez bir hafta sürüyorbir de konuşursak eyvah eyvah
İlk defa bi müdürüm böyle çok değişik biri insan ilişkilerinde sıfır hizmetlisinden velisine veliden öğretmene sorun yaşamadığı kimse yokSöyleyecekleri hiç bitmeyen cok konuşkan müdürler bitmeyen çilemiz.Benimde vardı öyle bi müdürüm, kulakları çınlasın şimdi kimlere o zulmü yaşatıyor kim bilir![]()
Misafirler gidince kitaplarımla büyük bir aşka tutulduk
Keşke mesuliyet liyakat sahiplerine verilse.Ama maalesef böylelerinede katlanmak zorunda kalıyoruz.Hepimiz için guzel rahat bi donem olsn inşallahİlk defa bi müdürüm böyle çok değişik biri insan ilişkilerinde sıfır hizmetlisinden velisine veliden öğretmene sorun yaşamadığı kimse yok![]()
Hoşgeldin canım, dinlenmek iyi geldi miİyi geceler hanımlar,Nasılsınız? Uzun bir aradan sonra tekrar okumaya başladım..
Bugün Doğan Cüceloğlu-İnsan İnsana kitabına başladım.
50 sayfa okudum.
Kitap toplam 268 sayfadır.
Herkese keyfli okumalar
![]()