• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geç uyandık o yüzden şöyle topluca ;
images (24).webp

Selam kizlar. Foruma pek giremiyorum firsat bulup. Her gun 1 sayfa da olsa kitabimi okuyorum eve donene kdr boyle. Dun bebegimi gormeye gittim kese vardi ama kendi yoktu biraz lekelenmem oldu cok canim sıkıldı. Doktor olumsuz bsy demedi ama ben neler neler dusundum😔carsamba gunu tekrar gitcez insallah hem bebegimi gorurum hem kalp atislarini duyarız. Dualarinizi bekliyorum 😔🤲

Selam kizlar. Foruma pek giremiyorum firsat bulup. Her gun 1 sayfa da olsa kitabimi okuyorum eve donene kdr boyle. Dun bebegimi gormeye gittim kese vardi ama kendi yoktu biraz lekelenmem oldu cok canim sıkıldı. Doktor olumsuz bsy demedi ama ben neler neler dusundum😔carsamba gunu tekrar gitcez insallah hem bebegimi gorurum hem kalp atislarini duyarız. Dualarinizi bekliyorum 😔🤲
Üzülme canım ah beni bu yüzden kürtaja alıyordu Gülşah Tanas Boş gebelik diye bilirsin şehir hastanesinde o da 8. Haftada başladı kızımın kalp atışı 3 buçuk yaşında şimdi abla olmak için gün sayıyor minnoşum ve bu gebeliğim de 8. Haftada duyuldu kalp atışı inşallah seninki de duyulacak 🤲🏻

Üzme kendini hem doktorun da olumsuz konuşmamış, iyi düşün iyi olsun canım 🙏🏻💜

AĞUSTOS AYI LİSTESİ

EN ÇOK KİTAP OKUYANLAR
1. @Nikinik 10 Kitap
1. Keira- Keira- 10 Kitap
2. @kk birinci noteri 7 Kitap
2. Levaiz Levaiz 7 Kitap
2. @Arrietty_ 7 Kitap
2. @Mehfam 7 kitap
3. Nego Nego 6 Kitap
3. @MelodiminEsi 6 Kitap

EN ÇOK SAYFA OKUYANLAR
1. @Nikinik 3224 Sayfa
2. @MelodiminEsi 2911 Sayfa
3. Keira- Keira- 2761 sayfa

AĞUSTOS AYINDA OKUNAN TOPLAM KİTAP
124 ADET

AĞUSTOS AYINDA OKUNAN TOPLAM SAYFA SAYISI

34.140 SAYFA

Dereceye giren ve girmeyen arkadaşları tebrik ederim. Geçen aya göre kitap okumamız iki katına katlanmış :KK73::KK73::KK73:
Aaa dereceye girmişim😍😍
Dereceye giren bir sayfa da olsa kitap okuyan herkesi tebrik ediyorum 👏👏
Calci bir süre olamayacağım ben bilgin olsun. Okumaya devam tabii ki, çabuk da dönebilirim belli olmaz 😁

İçinizi ferah tutun.Doktorunuzda negatif birşey söylememiş.insallah sağlıklı mutlu şekilde kucağınıza alırsınız.🍀

"En son hangi acı seni uykusuz bıraktı, en son hangi coğrafyaya gözyaşı döktün,en son hangi cümle beynini darmadağın edercesine odanın duvarlarinda yankılandı, söylesene?" Tarık Tufan

Kekeme Çocuklar Korosu bitti.Kitapta bir radyo istasyonunda gece programları yapan genç bir adamın kendi iç sesine seslenişi, çaresizlikleri,sorgulamaları var.90 'lı yıllardaki universite gençliği,ezilmiş,dışlanmış,şiddete uğramış ve o dönemdeki acılardan nasibini almış ,sesi çıkamayan adeta 'kekeme' şeklinde konuşabilen birçok kesim ötekileştirilmeden anlatılmış.

Sözde kızlar az önce bitti. Çok akıcı bir romandi ve Peyami safanin psikolojik analizleeiyle derinleşmiş. Klâsik bir Yeşilçam havasindaydı. Milli mücadele dönemi , kültür çatışmalarını anlattığı bir roman. Fatihi Harbiye ye türü ama daha entrikalı ve daha akıcı. Tavsiye ederim elbette

Sözde kızlar az önce bitti. Çok akıcı bir romandi ve Peyami safanin psikolojik analizleeiyle derinleşmiş. Klâsik bir Yeşilçam havasindaydı. Milli mücadele dönemi , kültür çatışmalarını anlattığı bir roman. Fatihi Harbiye ye türü ama daha entrikalı ve daha akıcı. Tavsiye ederim elbette
Çok sevmiştim ben de daha önce okumuştum. Ben de tavsiye ederim. Gayet güzel ve doğru anlatımı.

Aaa dereceye girmişim😍😍
Dereceye giren bir sayfa da olsa kitap okuyan herkesi tebrik ediyorum 👏👏
Calci bir süre olamayacağım ben bilgin olsun. Okumaya devam tabii ki, çabuk da dönebilirim belli olmaz 😁
Gaptanım çok okuyarak dönersen bizi çok Mes'ud edersin 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X