- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
uğultulu tepelerin Heathcliff ini gör bi deTam patlamaklık
dorian grayin portresiKimin dedikodusunu yapiyorsunuz bakalim sizhangi kitap bu kacirdim ben sanirim
okurken zorlanacağım bi kitapKızlar okumadıysanız Hakkari'de Bir Mevsim - Ferit Edgü'yü kesinlikle tavsiye ederim.
jane eyre ın sonunu hiç sevememiştimSelam
Jane Eyre ve Çöl Çiçeği'ni okuyorum. Aslında dün gece Çöl Çiçeği bitecekti ama saçma işler geldi başıma ve bugüne kaldı bitmesi. Bitince de ortak okumamıza başlayacağım:)
Saçma iş açılımı: Duştan sonra bi bakım aşkı geldi kil maskesi yapayım dedim yeni aldığımı değil bana alerji yapanı sürmüşüm Yüzüm oldu domates ve yanıyor tam böyleyim
Evde ilaç da yoktu eczane ara falan gece bitti
Ruh Adam benceBir dahaki kitap alisverisime nihal atsiz kitabi eklemek istiyorum ben de. sence hangisinden baslamali
Tesekkurlerdorian grayin portresi
Tamamdir canimRuh Adam bence
Sanmıyorum kolay okunuyor. Şiir gibi bir kitapokurken zorlanacağım bi kitap
ama güzeldir eminim
postmodernist olmasında zorlanıyorumSanmıyorum kolay okunuyor. Şiir gibi bir kitap
Güzel gidiyor bakalım ben sevecek miyim:)jane eyre ın sonunu hiç sevememiştim
Şükür döndüm ama anamın evi iyiydi. Burda nefes alamıyorum bu ara.Selam canım. döndün mü evine?
inş seversinGüzel gidiyor bakalım ben sevecek miyim:)
Ben bu hızla gidersem benim de aynı döneme gelecek zannedersemNar agacini cok severek okumustum 5 yil once lohusa sendromlu halimle bile baya akici gelmistio yuzden tereddut etmeden okuyabilirsin iyi okumalar
Bakalım Nar Ağacı'nda benim takıldığım noktaya takılacak mısın sende? Bitirdiğinde yorumunu bekliyorumBen bu hızla gidersem benim de aynı döneme gelecek zannedersem
GunaydinnnEki Görüntüle 2912919
Eki Görüntüle 2912920
Eki Görüntüle 2912922
Eki Görüntüle 2912923
Eki Görüntüle 2912924
Eki Görüntüle 2912925
Eki Görüntüle 2912926
ARNAVUTLUK
Güney Avrupa’da yer alan ülke; Yunanistan, Karadağ, Sırbistan ve Makedonya gibi ülkelerle komşu. Bu nedenle Arnavutluk’un Balkanlar turu kapsamında kısa süreli ziyaret edildiği de çok oluyor. Ancak bu güzel ülkeye sadece bir iki gün ayırmanın doğru olmadığını en baştan belirtelim. Hele de ülkenin batısında Adriyatik ve güneybatısında İyonya Denizi varken…
Nüfusun yarısından fazlasının kendini Müslüman olarak tanımladığı bu ülkede; Osmanlı etkileri hâlâ açıkça görülebiliyor. Bu bakımdan komşularından net bir biçimde ayrılan Arnavutluk; kaleler, kuleler, saraylar ve surlarla sizi geçmişe götürebilir. Osmanlı sınırlarının uzandığı yerleri gördüğünüzde şaşkınlık duyabilirsiniz.
Türkiye Cumhuriyeti ile geçmişten gelen güçlü bağlarını devam ettiren ülke; 90 günü aşmamak kaydıyla Türk vatandaşlarının vizesiz giriş yapabildiği ülkelerden biri. Ülkede halihazırda 4 bin civarında Türk vatandaşı ikamet ediyor. Dolayısıyla gezi öncesinde vize evraklarına dair koşuşturmanıza ve harcama yapmanıza da gerek olmayacak. Pasaportunuzun geçerlilik süresinin gezi tarihinden itibaren en az 6 ay sürmesi önemli
Günaydınlar herkese
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
minik kalp0753
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Blue_Black
pacman
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
yesilimtrak
G gereksizkontes
MelodiminEsi
X xnobodyx
Arrietty_
Boncobo
Irmak000
Homer Simpson
Ladycharms
cotard sendromu
mavitosbik07
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?