- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
İyide ben zedelenmedim ki nasıl uyum sağlarım bilmem
E tabi seven de var çoğunluk olarak sevmeyen deÇok göreceli değil mi
Geçmiş olsun önemli bir şey değildir inşallahKızım hasta kafam gidik akşam akşam güldüm sizde hep gülün inşallah
Kitabın sonuna Bonus bitmezse tabi djshsufaktan basla sene sonuna kadar anca biter zaten bonus
Bilmiyorum henüz biraz ateş biraz boğaz ağrısı var inş boğazdırE tabi seven de var çoğunluk olarak sevmeyen de
Geçmiş olsun önemli bir şey değildir inşallah
Çok geçmiş olsun canım, inşallah ciddi bir şey değildirKızım hasta kafam gidik akşam akşam güldüm sizde hep gülün inşallah
Bu kadarla geçsin gitsin inşallahBilmiyorum henüz biraz ateş biraz boğaz ağrısı var inş boğazdır
Bilmiyorum henüz biraz ateş biraz boğaz ağrısı var inş boğazdır
Kitabın sonuna Bonus bitmezse tabi djshs
Levini temsilen kitabı balkondan aşağı atma ihtimali de varsene sonuna kadar zaman verdim inşallah bıkıp balkona çıkıp bağırmaz yeteeeeerrrrr diye
Levini temsilen kitabı balkondan aşağı atma ihtimali de var
Anammm ayaklanma başladıkesinlikle katılıyorum lifecigim
utanmadan sürekli gözümüzün içine baka baka köye gidiyobu bir dramdır
Hı hı oydu, üstüne uğruna kocasını çocuğunu terk ettiği biricik sevgilisine triplenip... neyse devamı spoilerben o annanin histerik tavırlarına daha çok katlanamamistimo değil miydi sevgilisiyle kocasını el ele tutuşturup saadet zinciri kuran
Anammm ayaklanma başladı
Hı hı oydu, üstüne uğruna kocasını çocuğunu terk ettiği biricik sevgilisine triplenip... neyse devamı spoilerAma Levin'in tırpanı kalp ben
Gel desem gelemezsin biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?