Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben geliyorum

İyi akşamlar hanımlar Bugün Steve Chandler - Kendini Yeniden Keşfet - Hissettiğinden Daha Fazlası Ol! kitabını 34 sayfa okuyarak kitabı bitirdim.
Okurken anlamak için zorlanmıştım. Ama güzel bir kitap. Daha iyi anlamak için bir kez daha okumayı düşünüyorum .

Kitabın yazarı olan Steve Chandler 'ne oldum' yerine 'değil ne olabilirim'e geçmekte yardımcı olmaya çalışıyor . Negatif düşünceleri , engelleri yıkıp ve olumsuz bir hayat tarzı yerine, hedeflerine ve rüyalarının gerçekleşmesine yardımcı olacak sayısız teknik öğretiyor bu kitapta. Kendimizi karamsar ya da güçlü kılan yine biz olduğunu gösteriyor .
Bir durumda hükmetme ve kurban rolü üstlenmek arasındaki farkı anlatıyor. Bu durumda neler yapabiliriz onu anlatıyor.

Michael Ende -Momo kitabını 28 sayfa okudum. Kitap toplam 300 sayfadır. Momo kimsesiz fakir küçük bir kız çocuğudur. Kitap Momo'yu anlatıyor. Herkese keyifli okumalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…