Bende bendeAzıcık özetini okuyayım da hatırlayayım barı
Boykot edicem onu akşam
on yorum yapma sınırlaması getireceğim C Capanin Gururu Teyom a. ama öyle iki cümlelik değil hahahhaBende bende
Boykot edicem onu akşam
Yorumlarına kızgın atalım mıon yorum yapma sınırlaması getireceğim C Capanin Gururu Teyom a. ama öyle iki cümlelik değil hahahha
Gizli planlar da varHele şunlara bak ya yokluğumda ne planlar yapmışlar
YakalandıkGizli planlar da var
Bizi ozetsiz bırakmanın bedelini ödeyecekYakalandık
Ben geliyorumEki Görüntüle 2916501
Eki Görüntüle 2916502
Eki Görüntüle 2916503
Eki Görüntüle 2916504
Eki Görüntüle 2916505
BAHREYN
Asya’da bulunan tek Arap ülkesidir. Güne doğusunda Katar, batısında ise Suudi Arabistan ile komşudur.
Bahreyn adalar üzerine kurulmuş olan tek Arap ülkesidir. 3 ada Bahreyn coğrafyasını şekillendirirken, en büyük ada olan Bahreyn ülkeye ismini vermiştir. Diğer iki ada ise, Muharrak ve Sitra’dır. Bahreyn komşuları ise güney doğusunda Katar, batısında Suudi Arabistan’dır. Ilıman, nemli ve subtropikal iklim Bahreyn hava koşullarına dair göstergelerdir. Bahreyn'in Başkenti Manama kültürel, sosyal ve ekonomik hayatının döndüğü en önemli kent olurken, ülke küçük bir alan üzerine kuruludur. Toprakların büyük kısmı çöl, diğer küçük bir alan tarım için kullanılır. %7’lik bir kısım ise ülke hayvancılığı için otlak olarak kullanılmaktadır. Deve, koyun ve keçi ülkede en çok yetiştirilen hayvanlar olup, Bahreyn halkı için önemli gelir kaynağıdır. Hurma, sebze ve hububat ise Bahreyn tarım ürünlerini oluşturur.
Bahreyn ekonomisi büyük oranda petrol ve doğal gaz üzerine kurulmuştur, son yıllarda ise bankacılık ve turizm sektörü gelişme göstermektedir. Özellikle birçok Arap bankası Bahreyn’de faaliyet gösterirken dünya ve bölge ekonomisi için ilgi çekici bir yerdir. Bahreyn’in para birimi ise Bahreyn dinarıdır.
Güüünnnnaaaayyyddddııınnnn
Bu akşam saat 21.00'de DEMİR ÖKÇE yorumlaması var. Herkesi bekliyorum
@JES
@Mehfam
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
Arrietty_
@Bencebuarkadas
@Aspasiaa
Ladycharms
@cotard sendromu
@mavitosbik07
@kahvesizasla91
Yalnız ben şöyle bi özetini geçtim hepsini hatırladım hahahhahaBizi ozetsiz bırakmanın bedelini ödeyecek
Yaaa ben bakamadımYalnız ben şöyle bi özetini geçtim hepsini hatırladım hahahhaha
Konuşurken hatırlarız diye düşünüyorumYaaa ben bakamadım
Ama bizim başkan bize sohbet için hatırlatma yapar diyorum çünkü o aslan o kaplan
Keyifli okumalar
Bence de hatırlarız ya üstüne 747625 tane kitap okumuş olmamız hiç etkilemez dbsbsjKonuşurken hatırlarız diye düşünüyorumdaha doğrusu umuyorum
Keyifli okumalar
Keyifli okumalar
Çok teşekkür ederiiimKeyifli okumalar
Oh ohYalnız ben şöyle bi özetini geçtim hepsini hatırladım hahahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?