- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yazar zaten her yerde tarafını belli ediyor.Bence bu kitabın böyle olmasının nedeni jack london’un koyu vir sosyalist ve parti üyesi olması. Kitapta her şey çok gerçekti konuya çok hakimdi zaten. Kitabın her dönemin kitabı olmasına katılıyorum. Sistem hiç değişmemiş
Her dönem bir tarafa bağlanan insanlara bu pompalanıyor zaten. Ülke işgalaltındave ona düzen getirilecek diye. Ama sonunda olan yine sana bana oluyor beKızlar yanlış anlaşılmasın siyasi tartışma olarak algılanmasın. Ancak Ernest ve taraftarlarının bazı davranışları ülkemizde darbe yapmaya çalışanların kendilerini inandırma biçimini de anımsattı.
Belki de Ernest kendisiEvet yazar zaten her yerde tarafını belli ediyor.
Belki de yapmak isteyip yapamadıklarıydı, Ernest ile kendini ya da düşüncesini ortaya koydu
Ben tam hatırlayamadım kitabı unuttuğum içinKızlar yanlış anlaşılmasın siyasi tartışma olarak algılanmasın. Ancak Ernest ve taraftarlarının bazı davranışları ülkemizde darbe yapmaya çalışanların kendilerini inandırma biçimini de anımsattı.
ve en sosyalist olan bile gücü eline geçirince tavırlarında değişimler oluyor. Genç birini rehin almışlardı. Hani suçu olmasa dahi onu infaz edeceklerdi.Her dönem bir tarafa bağlanan insanlara bu pompalanıyor zaten. Ülke işgalaltındave ona düzen getirilecek diye. Ama sonunda olan yine sana bana oluyor be
Kendi zaten. Youtube da levent cinemre’nin iş bankası kültür yayınlarında bir söyleşisi var jack londonu anlatıyor. Vakit bulursan dinleBenli de Ernest kendisi
Nasıl ibret alacaklar ki Teo. İnsanoğlu çabuk unutuyor her şeyiToplumların ibret almadan aynı şekilde ilerlemesi de çok üzücü. Aslında gerçekleri yüzümüze çarptığı için etkileyici geldi.
Gerçekten çok çabuk unutuluyor.Nasıl ibret alacaklar ki Teo. İnsanoğlu çabuk unutuyor her şeyi
Hiç bir dönem hiç bir toplumda değişmemil ki aynı rüşvetçilik adam kayırma dini ya da siyaseti provake etme. Sen demiştin sanırım güç kime geçerse geçsin aynı şeyler yaşanıyor. para sıcak geliyorToplumların ibret almadan aynı şekilde ilerlemesi de çok üzücü. Aslında gerçekleri yüzümüze çarptığı için etkileyici geldi.
toplumları peşlerinden sürükleyenler de güç söylemiyle peşine takıyor zaten. Bu güç bazen ekonomik bazen dini söylemler oluyor. İki konu da sömürülmeye çok müsait maalesefHiç bir dönem hiç bir toplumda değişmemil ki aynı rüşvetçilik adam kayırma dini ya da siyaseti provake etme. Sen demiştin sanırım güç kime geçerse geçsin aynı şeyler yaşanıyor. para sıcak geliyor![]()
Olabilir. Bu kadar içten yasayabildigine göreBelki de Ernest kendisi
Tarihinden ders çıkarıp aynı hatalari yapmayan hiç bir toplum veya devlet görmedim ben ne kitaplarda ne gerçekte. Üstelik ders çıkarılabilecek onlarca iç savaş ve toplumsal sorun varken ama ne yazık ki hep büyük başlar galip gelip bu oyunu bir başkasına devrediyorlarToplumların ibret almadan aynı şekilde ilerlemesi de çok üzücü. Aslında gerçekleri yüzümüze çarptığı için etkileyici geldi.
Dimi ya bak sen böyle söyleyince hatırladımErnest'in kayınpederinin aklıyla hareket ederek yeniliği kabullenişi , görevinden alınma aşamaları ve basiretli halini koruması çok hoşuma gitti. Ernesttense onu daha çok sevdim![]()
Kitap yazıldığı zaman dispotik olabilir ama bizim çağımızda çok gerçek.toplumları peşlerinden sürükleyenler de güç söylemiyle peşine takıyor zaten. Bu güç bazen ekonomik bazen dini söylemler oluyor. İki konu da sömürülmeye çok müsait maalesef
evet yazar kendisi diye torpil geçmiş demekOlabilir. Bu kadar içten yasayabildigine göre
Tarihinden ders çıkarıp aynı hatalari yapmayan hiç bir toplum veya devlet görmedim ben ne kitaplarda ne gerçekte. Üstelik ders çıkarılabilecek onlarca iç savaş ve toplumsal sorun varken ama ne yazık ki hep büyük başlar galip gelip bu oyunu bir başkasına devrediyorlar
Dimi ya bak sen böyle söyleyince hatırladım
Ve en sevdiğim kısım da kıza gerçekleri gösteriyordu ya işcilerle ilgili o bölümdü, kızın ondan etkilenmesi falan da güzeldi. Ama sanki Ernesti çok mu yuceltiyorlardi![]()
Ama adamı adım adım itibarsızlaştırdılar. Maddi manevi bitirdiler. Ona rağmen yine doğrusunda vaz geçmediOlabilir. Bu kadar içten yasayabildigine göre
Tarihinden ders çıkarıp aynı hatalari yapmayan hiç bir toplum veya devlet görmedim ben ne kitaplarda ne gerçekte. Üstelik ders çıkarılabilecek onlarca iç savaş ve toplumsal sorun varken ama ne yazık ki hep büyük başlar galip gelip bu oyunu bir başkasına devrediyorlar
Dimi ya bak sen böyle söyleyince hatırladım
Ve en sevdiğim kısım da kıza gerçekleri gösteriyordu ya işcilerle ilgili o bölümdü, kızın ondan etkilenmesi falan da güzeldi. Ama sanki Ernesti çok mu yuceltiyorlardi![]()