- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Gaptanım illaki okur, yavrukurtlarına örnek olmak içinKıyamadı bizeŞşşt bize okutup kendi ya okumazsa
Biliyorsun seninle daha Parfümün Dansı nı okuyacağızKıyamadı bizeŞşşt bize okutup kendi ya okumazsa
Biliyorsun seninle daha Parfümün Dansı nı okuyacağız
Karakter olarak kime benziyor örnek ver belki okurumay ben çok seviyorum ama negocum
adam hep haklı olur mu ama haklı iste
Karakter olarak kime benziyor örnek ver belki okurum
Onu hallederiz de tutunamayanlardan emin değilim. Görmek okuyamadım benBiliyorsun seninle daha Parfümün Dansı nı okuyacağız
Ufalda cebime gir Teyo, 36 yaşında yavrukurt
Eşi benzeri yok jsjsjsKarakter olarak kime benziyor örnek ver belki okurum
Bak yine işin içine C Capanin Gururu Teyom girecek jdjdjsÇaktırma ben onu okuyacağım gizli gizli. Ne zaman başladığımı söylemeyeceğim kimseye
Hayatımı birde okuyarak mı acı çekeyim diyorsuntabiki sana bebeğim
bence okudukça aaaa ben diyeceksin
Karakter olarak kime benziyor örnek ver belki okurum
Nego o kadar depresif değil. İnsanın ruhunu çekip almıyor içindentabiki sana bebeğim
bence okudukça aaaa ben diyeceksin
Hayatımı birde okuyarak mı acı çekeyim diyorsun
Ah samdanım ya şu Tutu'yu sevmesen(kitabın adı çok uzun kısalttım) seninle çok iyi bir ikili olabilirdikgeceleri sayma 18seni çıtır kurt seni
Görmek güzel değildi yaaa. Körlük sonrası devam gibi olmuş ama olmamış. Bir sayfa boyunca nokta yoktuOnu hallederiz de tutunamayanlardan emin değilim. Görmek okuyamadım ben
Nego o kadar depresif değil. İnsanın ruhunu çekip almıyor içinden
Tü tü de olabilrAh samdanım ya şu Tutu'yu sevmesen(kitabın adı çok uzun kısalttım) seninle çok iyi bir ikili olabilirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?