- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
ay ben çok seviyorum ama negocum
adam hep haklı olur mu ama haklı iste
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaptanım illaki okur, yavrukurtlarına örnek olmak içinKıyamadı bizeŞşşt bize okutup kendi ya okumazsa
![]()
Biliyorsun seninle daha Parfümün Dansı nı okuyacağızKıyamadı bizeŞşşt bize okutup kendi ya okumazsa
![]()
Biliyorsun seninle daha Parfümün Dansı nı okuyacağız![]()
Karakter olarak kime benziyor örnek ver belki okurumay ben çok seviyorum ama negocum
adam hep haklı olur mu ama haklı iste![]()
Karakter olarak kime benziyor örnek ver belki okurum![]()
Onu hallederiz de tutunamayanlardan emin değilim. Görmek okuyamadım benBiliyorsun seninle daha Parfümün Dansı nı okuyacağız![]()
Ufalda cebime gir Teyo, 36 yaşında yavrukurt![]()
Eşi benzeri yok jsjsjsKarakter olarak kime benziyor örnek ver belki okurum![]()
Bak yine işin içine C Capanin Gururu Teyom girecek jdjdjsÇaktırma ben onu okuyacağım gizli gizli. Ne zaman başladığımı söylemeyeceğim kimseye![]()
Hayatımı birde okuyarak mı acı çekeyim diyorsuntabiki sana bebeğim
bence okudukça aaaa ben diyeceksin
Karakter olarak kime benziyor örnek ver belki okurum![]()
Nego o kadar depresif değil. İnsanın ruhunu çekip almıyor içindentabiki sana bebeğim
bence okudukça aaaa ben diyeceksin
Hayatımı birde okuyarak mı acı çekeyim diyorsun![]()
Ah samdanım ya şu Tutu'yu sevmesen(kitabın adı çok uzun kısalttım) seninle çok iyi bir ikili olabilirdikgeceleri sayma 18seni çıtır kurt seni
![]()
Görmek güzel değildi yaaa. Körlük sonrası devam gibi olmuş ama olmamış. Bir sayfa boyunca nokta yoktuOnu hallederiz de tutunamayanlardan emin değilim. Görmek okuyamadım ben![]()
Nego o kadar depresif değil. İnsanın ruhunu çekip almıyor içinden
Tü tü de olabilrAh samdanım ya şu Tutu'yu sevmesen(kitabın adı çok uzun kısalttım) seninle çok iyi bir ikili olabilirdik![]()