O zaman yıllık hedefini 100 yapıyorum jajajjajaistifa ettim bugün ! şimdi kk düşünsün, şimdi okuyamadığım kitaplar, gezemediğim sokaklar düşünsün !
onca gün iş mızmızlıklarımı dinlediniz, iyi ki varsınız..
artık bol bol güzel şeyler yazarım..
günoooo canımlar
Gunaydin hayirli cumalar. Artik bi silkinip kendime gelmem lazim ama o gucu kendimde bulamiyorum.su mubarek gunun yüzü suyu hürmetine insallah toparlanirim bugun biraz
BELÇİKA
Resmi adı ile Belçika Krallığı bir Batı Avrupa ülkesidir. Belçika yaklaşık 11.5 milyon nüfusa sahiptir. Başkent ve en büyük şehir Brüksel; diğer büyük şehirler Antwerp, Ghent, Charleroi ve Liège'dir.
Belçika federal anayasal monarşik parlamenter sistem ile yönetilir. Kurumsal organizasyonu karmaşıktır ve hem bölgesel hem de dilsel temeller üzerine yapılandırılmıştır. Ülke temelde üç bölgeye ayrılır bunlar, Flaman Bölgesi, Wallonia Bölgesi ve Başkent Brüksel Bölgesi dir.
Belçika iki ana dil grubuna veya topluluğa ev sahipliği yapmaktadır: nüfusun yaklaşık yüzde 60'ını oluşturan Flemenkçe konuşan Flaman Topluluğu ve tüm Belçikalıların yaklaşık yüzde 40'ını oluşturan Fransızca Konuşan Topluluk. Doğu Kantonlarında Almanca konuşan küçük bir Topluluk yüzde 1 civarındadır. Brüksel-Başkent Bölgesi resmi olarak iki dillidir (Fransızca ve Flemenkçe), ancak Fransızca baskın dildir.
Günaydınlar, hayırlı cumalar kitap kurtları
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
elektra
astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
X xnobodyx
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@Aspasiaa
@Ladycharms
@cotard sendromu
mavitosbik07
@kahvesizasla91
Verilen karar acabalar dan arinmissa, sonu gerçekten güzel oluyorçok inanıyorum iyi olacağına.
artık psikolojim kaldırmıyordu ve bu beden sağlığıma da yansıdı.
Hayırlısı olsun, çok daha güzelleriyle karşılaşistifa ettim bugün ! şimdi kk düşünsün, şimdi okuyamadığım kitaplar, gezemediğim sokaklar düşünsün !
günoooo canımlar
O zaman yıllık hedefini 100 yapıyorum jajajjaja
Hayırlısı olsun, çok daha güzelleriyle karşılaş
Gunaydiiiiin
BELÇİKA
Resmi adı ile Belçika Krallığı bir Batı Avrupa ülkesidir. Belçika yaklaşık 11.5 milyon nüfusa sahiptir. Başkent ve en büyük şehir Brüksel; diğer büyük şehirler Antwerp, Ghent, Charleroi ve Liège'dir.
Belçika federal anayasal monarşik parlamenter sistem ile yönetilir. Kurumsal organizasyonu karmaşıktır ve hem bölgesel hem de dilsel temeller üzerine yapılandırılmıştır. Ülke temelde üç bölgeye ayrılır bunlar, Flaman Bölgesi, Wallonia Bölgesi ve Başkent Brüksel Bölgesi dir.
Belçika iki ana dil grubuna veya topluluğa ev sahipliği yapmaktadır: nüfusun yaklaşık yüzde 60'ını oluşturan Flemenkçe konuşan Flaman Topluluğu ve tüm Belçikalıların yaklaşık yüzde 40'ını oluşturan Fransızca Konuşan Topluluk. Doğu Kantonlarında Almanca konuşan küçük bir Topluluk yüzde 1 civarındadır. Brüksel-Başkent Bölgesi resmi olarak iki dillidir (Fransızca ve Flemenkçe), ancak Fransızca baskın dildir.
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
elektra
astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
X xnobodyx
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@Aspasiaa
@Ladycharms
@cotard sendromu
mavitosbik07
@kahvesizasla91
Hayırlısı olsun inşallah hakkında. Daha iyi fırsatlar çıksın karşınaistifa ettim bugün ! şimdi kk düşünsün, şimdi okuyamadığım kitaplar, gezemediğim sokaklar düşünsün !
günoooo canımlar
Hayırlısı olsun inşallah hakkında. Daha iyi fırsatlar çıksın karşına
Hayırlı cumalar
BELÇİKA
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
elektra
astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
X xnobodyx
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@Aspasiaa
@Ladycharms
@cotard sendromu
mavitosbik07
@kahvesizasla91
Nasılsın çiçeğim. Sağılığın haleti ruhiyen nasılGünaydın Hayırlı Cumalar
Ekşın çıkaranlara söyle kankiHayırlı cumalarbugün ekşınlı olaylara dahil olmayın gidin dua edin namaz kılın len ona göre afjkkl
Gunaydin
C Capanin Gururu Teyom nazarinin gelecek aya sarktigini gercekten dusunmeye basladimdun nobette 100 sayfa ancak okudum. Yerimi degistirdim isyerinde oturdugum yeni konsol arkadaslar da hep hos sohbet artik zor nobette kitap bitirmeler hayirlisi bakalin
Kararın hayırlı olsun canım, nice güzel başlangıçların olsun inşallahhepimiz için inşallah
allah herkesin gönlünden geçeni karşısına çıkarsın
Bugünler de çok görünmüyorsun canım, herşey yolunda mıHayırlı sabahlar
O iş sende kankım bir kaç gün beni idare edecenEkşın çıkaranlara söyle kanki
Yorgunum ya yatakdan beni spatula ile kazimalari lazım cikmam icin. Ama gel gör ki ana evi değil halletmem gereken isler var yogunum yine bugunNasılsın çiçeğim. Sağılığın haleti ruhiyen nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?