yalnız değilimBen klasikleri hep 30dan sonra okudum
Ya bunu görmemişim canım afedersin:)Ne okuyacaksın. Benim jane bugun bitti daha başlamam
Geçmiş olsunSelam, nasılsınız? Çoktandır yazamıyorum. 6 Eylülde doğum yaptım. Sıkıntılı bir süreç oldu. Hem ameliyat esnasında, hem sonrasında.
O sebepledir ki biraz toparlanmak için zamana ihtiyacım var.
Herkese bol okumalı günler diliyorum
Geçmiş olsn.Bebeğiniz de sağlık mutlulukla büyüsünSelam, nasılsınız? Çoktandır yazamıyorum. 6 Eylülde doğum yaptım. Sıkıntılı bir süreç oldu. Hem ameliyat esnasında, hem sonrasında.
Geçmiş olsun canım. Şimdi iyi misiniz? Sağlıkla büyüsün minnoşSelam, nasılsınız? Çoktandır yazamıyorum. 6 Eylülde doğum yaptım. Sıkıntılı bir süreç oldu. Hem ameliyat esnasında, hem sonrasında.
Çok geçmiş olsunSelam, nasılsınız? Çoktandır yazamıyorum. 6 Eylülde doğum yaptım. Sıkıntılı bir süreç oldu. Hem ameliyat esnasında, hem sonrasında.
mükemmel bir kitaptır çok ince mesajları vardır keyifli okumalarİyi geceler hanımlarBugün Michael Ende - Momo kitabını 51 sayfa okudum. Herkese keyifli okumalar.
Teşekkür ederim.mükemmel bir kitaptır çok ince mesajları vardır keyifli okumalar
Geçmiş olsun. Sağlıkla büyüsün inşAllahSelam, nasılsınız? Çoktandır yazamıyorum. 6 Eylülde doğum yaptım. Sıkıntılı bir süreç oldu. Hem ameliyat esnasında, hem sonrasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?