Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya evet 30 yasında biri olarak geç kaldım ama bu bilinçteyken okumanın tadı başka olacagını dugundugum içinde ayrıca da heyecanlıyım :)
İyi düşünmüşsünüz . Hem geç kalmış değilsiniz. O dönem okuduğum da hoşuma gitmişti. Şu an elimde bu kitap yok. Elime geçse bir kez daha okumayı isterim bende . Hem o dönemle hem de şimdi için farkındalık farklı olabiliyor. Şuan daha bir bilinçli okuyoruz. Bu arada benim de yaşım 35.

ya evet 30 yasında biri olarak geç kaldım ama bu bilinçteyken okumanın tadı başka olacagını dugundugum içinde ayrıca da heyecanlıyım :)
Bir de benim lise dönemimde bu dünya klasikleri vardı. Çok meşhurdu. O dönem de herkeste bu kitaplar vardı. Güzeldi ama bu kitaplar. . Elime geçse bende okumak isterdim şimdi .

Sessiz sessiz kitap bitiyordum surda bak yakalandim

Saka bi yana 2 gundur 0 sayfa okudum. Eserinle gurur duyabilirsin. Bugun cok yorucu bi gundu suan daha yeni totom yer gordu o da yatak oldu. Yarin da islerim var kitap okuyabilecegimi sanmiyorum Ben yatiyorum herkese iyi geceler

Katılıyorunm valla . bende yavas yavas bırkac siteden temin edip okuyorum hemde ılerde cocuklarıma kalacak olan kitapların özellikle nobel ödüllü yazarlar ve klasıkler olmasına dikkat edıyorum :) bazıları belli bi süre telifi bittiği için uygun fıyatlara satılıyor tavsiye ederim :)

Aynen Kıymetli kitaplardı.

ooh eline sağlık bende son yaz ı izliyordum bitti şimdi başlicam bakalım . ne tatlısı ypıyosun
Supangle yaptım bütün gün temizlık yemek işe uğraştım artık yarın bol bol kitap okurum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…