Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuyucaklı Yusuf
Toplumsal ayrım, ait olamama hissi, iç hesaplaşmalar, sıradan insanlar.. Hepsinin içinde Yusuf ve Muazzezin sevgisi. Kitap Sabahattin Ali'nin yazdığı ilk romandır. Karakterler ise hepsi bizim gibi kusurlu insanlar.. Akıcı, heyecanlı, gerilimli, öğretici bir kitap. Tavsiye edilen 100 temel eser içindeki bir kitap.

BELİZE
Orta Amerika'nın kuzeydoğu kıyısında bir Karayip ülkesidir. Kuzeyinde Meksika, batı ve güneyinde Guatemala, doğusunda ise Karayip Denizi yer almaktadır. Yüz ölçümü 22.970 km² ve nüfusu 2020 verilerine göre 419.199'dur.

Belize tarihî zenginlikleri nedeniyle farklı dil ve kültür özelliklerini barındıran karmaşık bir topluma sahiptir. Orta Amerika'da resmi dili İngilizce olan tek ülkedir, bu dil temelli Belize Kreolü halkın üçte biri kadarı tarafından konuşulur ve ulusal dil olarak benimsenmiştir. Nüfusun yarıdan fazlası çokdilli olup İspanyolca en yaygın ikinci dildir. Belize iki milli günün kutlandığı Eylül Şenlikleri, ülke kıyıları boyunca uzanan mercan resifi ve Punta müziği ile tanınmaktadır.

Herkese günaydınlar, iyi haftalar
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
minik kalp0753
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Blue_Black
pacman
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
yesilimtrak
G gereksizkontes
MelodiminEsi
X xnobodyx
Arrietty_
Boncobo
Irmak000
Ladycharms
cotard sendromu
mavitosbik07
K kahvesizasla91

Gunaydin hanimlar beyler

Gunaydinnnnnnnn

Gunayyyydin güzel bir hafta olsun

Günaydın herkese

Gunaydin

Geçmis olsun canım. Bebeğin de hayırlı olsun

günaydın kızçelerim

Gunaydin kizlar
2 gun o kadar cok yoruldumki ayak bilegim sisti dün. Gece krem falan sürdüm ayagimin altina yastik koyup yattim. Simdi iyi gibi. Nobete geldim. Bugun biraz kitap okumak istiyorum 2 gundur okuyamadim ozledim. Deniz fenerini bitirmek istiyorum bu nobette. Herkese keyifli bol okumali bir gun dilerim

İyi geceler hanımlar Bugün Michael Ende - Momo kitabını 51 sayfa okudum. Herkese keyifli okumalar.
Günaydın iyi haftalar herkese

Geçmiş olsun

Hayırlı olsun bebişin canım, sağlıkla büyüsünçabucak toparlanman dilğiyle

Günaydın hanımlar

Geçmiş olsun, kolay gelsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…