- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
Keyfini çıkar canımvalla serdim kendimi
işleri devretmek için listeliyorum
Ben daha hiç taşınmadım. Bi evlenirken işteevet canım, ev sözde temmuzda teslim edildi. Ancak duvar kağıdı değişmesi lazım bir türlü doğru dürüst yapmıyorlar. O hallolunca direkt taşınacağız. İlk taşınma faaliyetim, bayağı zormuş.
İstifanı hemen kabul ettiler mi?valla serdim kendimi
işleri devretmek için listeliyorum
Hayırlı olsun canım ağız tadiyla oturup güzel anılar biriktirinevet canım, ev sözde temmuzda teslim edildi. Ancak duvar kağıdı değişmesi lazım bir türlü doğru dürüst yapmıyorlar. O hallolunca direkt taşınacağız. İlk taşınma faaliyetim, bayağı zormuş.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Teşekkür ederimGeçmiş olsn.Bebeğiniz de sağlık mutlulukla büyüsün
Teşekkür ederim canım, 5 miyom alınacak diye biliyorduk baştan beri. Ama dr. 14 miyom çıkardığını söyledi. Bebeği aldıktan sonra ameliyatım 2 saat daha sürmüş, senin ve benim açımdan da zorlu bir operasyondu dedi dr. Bide bağırsağım rahme yapışıkmış onun da ameliyatını yapmış. Hem sezeryan kesiği hemde diğer kesikler olunca biraz acılı geçiyor ama geçecek inşallah.Geçmiş olsun canım. Şimdi iyi misiniz? Sağlıkla büyüsün minnoş
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsunSağlıkla büyüsün bebeğiniz
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun. Sağlıkla büyüsün inşAllahmis kokulun nasıl herşey yolunda mı
Teşekkür ederimGeçmis olsun canım. Bebeğin de hayırlı olsun
Amin inşaAllah, teşekkür ederim canımHayırlı olsun bebişin canım, sağlıkla büyüsünçabucak toparlanman dilğiyle
Amin inşaAllah, teşekkür ederimGözün aydın ❤ sağlıkla büyüsün inşallah hayırlı evlat olsun
Teşekkür ederimHem geçmiş olsun hemde gözün aydın sağlıkla büyüt bebisini
İnşallah, teşekkür ederim canımCanim gozun aydin gecmis olsun saglikla buyut bebisini
Sagol canim
Canim tasiniyor musun hayirdir?kolay gelsin bu arada
Sagolasin canim
Gozun aydin canim. Huzurlu mutlu çalışabileceğin yerler ciksin karsina insallah
İstifanı hemen kabul ettiler mi?
10 yıllık tazminat nerden baksan 100 bine yakın olurdu. Başını yesin karaktersiz mobingci herif. Boşver sen kurtuldun ya amaaaanmüdürüm kendisi de ayrılmayı düşünüyor zaten. o benim adıma çok sevindi de.
direktörün zaten canına minnet tazminat vermiyor :)
10 yıllık tazminat nerden baksan 100 bine yakın olurdu. Başını yesin karaktersiz mobingci herif. Boşver sen kurtuldun ya amaaaan
Birşey dedim de şuan sen anladın.aşkım o kadar yıldım ki gözüm para görmüyor
aynen başını yesin yeterki salsın, şime gücüme taş koymasın
çünkü geçen senelerde istifa eden 1-2 arkadaşa sektörde iş bulamazsın demişti
Birşey dedim de şuan sen anladın.Neyse hakkında hayırlısı oldu şükür ki bitti bu sayfa da.
Yok kız sevdiklerimize naif olanların götünü kesiyorumay onun g.tünü kesemem
böööğğkkk
Yok kız sevdiklerimize naif olanların götünü kesiyorumbuna başka şey dedim konuşturma şiödi beni anladın sen dediysem anladın da ahahahhahahah
Hayırlı olsun Allah annalı babalı büyütsün inşallah. Ayrıyeten çok geçmiş olsunTeşekkür ederim
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım, 5 miyom alınacak diye biliyorduk baştan beri. Ama dr. 14 miyom çıkardığını söyledi. Bebeği aldıktan sonra ameliyatım 2 saat daha sürmüş, senin ve benim açımdan da zorlu bir operasyondu dedi dr. Bide bağırsağım rahme yapışıkmış onun da ameliyatını yapmış. Hem sezeryan kesiği hemde diğer kesikler olunca biraz acılı geçiyor ama geçecek inşallah.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim canımiyi olcaz inşallah
Teşekkür ederim
Amin inşaAllah, teşekkür ederim canım
Amin inşaAllah, teşekkür ederim
Teşekkür ederim
İnşallah, teşekkür ederim canım
Allah'ım gönlüne göre versin canım canımBen daha hiç taşınmadım. Bi evlenirken işteBu evden çıkarsam kendi evimi almak istiyorum
bizim de kendi evimiz hamd olsun. Daha da çıkmamBen daha hiç taşınmadım. Bi evlenirken işteBu evden çıkarsam kendi evimi almak istiyorum
sağol kuzumSelam kızlarcım:)
Mehfam Sağlıkla büyüsün miniğiniz ayrıca size de geçmiş olsun
C Capanin Gururu Teyom Ayy taşınmak fiziksel duygusal çok yorucu, kolay gelsin canım:)
Allah'ım gönlüne göre versin canım canım
Benim de niyetim böyle kısmet olur inşallah:)
amin inşallah canım. Bu evde bir bebeğim olsun çok istedim, nasip olmadı. İnşallah yeni yerde olur. Bu arada 22 metrekare balkonu var, tam kitap okumalıkHayırlı olsun canım ağız tadiyla oturup güzel anılar biriktirin
İnşallah size şans getirir yeni ev teomamin inşallah canım. Bu evde bir bebeğim olsun çok istedim, nasip olmadı. İnşallah yeni yerde olur. Bu arada 22 metrekare balkonu var, tam kitap okumalık
benim de 7 yıllık balkon hasretim var canım. Çok heves ediyorum da inşallah çok kitap okuturİnşallah size şans getirir yeni ev teom
Ay hiçbişi kıskanmayabilirim ama balkonnnn
Biz İzmirliler balkonda yaşarız resmen ve evimde döt kadar bi balkon var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?