Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Trendyol korsan kitap gönderiyor diyorlar
Güvenemiyorum
Kargo ücreti isterse idefixten de alamam kontrole gidiyorum

Valla ya ciğerim yanıyor
Ben ince Memed serisini almıştım trendyoldan aldığımda en uygun oraydı bir sıkıntı yok korsan değil ama bir çok satıcı var kim ne yollar bilemedim

Ölünün arkasından konuşulmaz ama o caty
Kitap okuduğum en akıcı klasiklerden biri merak ediyorum ne şeytanlık yapacaklar diye sonunu okuyasım var

Sonu seni tatmin edecektir bence
Calci'ye katılıyorum
Ay son deyince New York Üçlemesinin sonuncu kitabının bitişi beni delirtti ilk kez bu kadar havada kalan son okudum

100TL üzerine 10TL indirim veriyor yani 117TL geliyor
106ya aldım bebiş
Ben de tam bilmiyorum ama doğa severler kulübü seçersen yeşil anneler kulübü seçersen turuncu oluyor rengin
Kurcalayayım biraz
Ben ince Memed serisini almıştım trendyoldan aldığımda en uygun oraydı bir sıkıntı yok korsan değil ama bir çok satıcı var kim ne yollar bilemedim
Ay çok fazla satıcı var, iadede sorun yaşamayacağım sitelerden almak daha garanti gibi geliyor

106ya aldım bebiş

Kurcalayayım biraz

Ay çok fazla satıcı var, iadede sorun yaşamayacağım sitelerden almak daha garanti gibi geliyor
Hadi hayırlı olsun. Ben 90TLaldım. İki kitap daha ekledim yanına 135den 125 düştü

Merak ettiğim yazarlardan biri. Okudun mu sen bu yazardan ?
Dövüş Kulubü
Gösteri Peygamberi
Tıkanma
bunları okudum canım ve çok severim yazarı Anlatım dili ilk biraz değişik geliyor ama konuları özgün ve güzel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…