E sen de gel. İdefix'de indirimde 106TL 4 kitapYine mi orselendik yaaa
Ben de tam bilmiyorum ama doğa severler kulübü seçersen yeşil anneler kulübü seçersen turuncu oluyor renginPeki siz nasıl renkli oldunuz?ben de mor istiyorum
Catherine sebep oldu biraz da ona. hiç masum değil.Kahvemi yaptım️gidiyimde biraz heathcliff tokatlıyım
Para verirsen de kırmızıBen de tam bilmiyorum ama doğa severler kulübü seçersen yeşil anneler kulübü seçersen turuncu oluyor rengin
Ben ince Memed serisini almıştım trendyoldan aldığımda en uygun oraydı bir sıkıntı yok korsan değil ama bir çok satıcı var kim ne yollar bilemedimTrendyol korsan kitap gönderiyor diyorlar
Güvenemiyorum
Kargo ücreti isterse idefixten de alamamkontrole gidiyorum
Valla ya ciğerim yanıyor
Ölünün arkasından konuşulmaz ama o catyCatherine sebep oldu biraz da ona. hiç masum değil.
Bi denerim calcimSen o 8 güne 3 kitap sığdırırsın bence
Öyle demeyelim de kendimden biliyorum diyelimKoca ümüklü olunca bu jes bizi beyti olarak da görüyor kesin dedin
ayyyy çok mutlu oldummm
Sonu seni tatmin edecektir benceÖlünün arkasından konuşulmaz ama o caty
Kitap okuduğum en akıcı klasiklerden biri merak ediyorum ne şeytanlık yapacaklar diyesonunu okuyasım var
Yarın bitirmeyi düşünüyorum zatenSonu seni tatmin edecektir bence
Ölünün arkasından konuşulmaz ama o caty
Kitap okuduğum en akıcı klasiklerden biri merak ediyorum ne şeytanlık yapacaklar diyesonunu okuyasım var
Calci'ye katılıyorumSonu seni tatmin edecektir bence
Gel gelben de peşinizden geleyim miiiiiii
Söyliyim mi sonunuÖlünün arkasından konuşulmaz ama o caty
106ya aldım bebiş100TL üzerine 10TL indirim veriyoryani 117TL geliyor
Kurcalayayım birazBen de tam bilmiyorum ama doğa severler kulübü seçersen yeşil anneler kulübü seçersen turuncu oluyor rengin
Ay çok fazla satıcı var, iadede sorun yaşamayacağım sitelerden almak daha garanti gibi geliyorBen ince Memed serisini almıştım trendyoldan aldığımda en uygun oraydı bir sıkıntı yok korsan değil ama bir çok satıcı var kim ne yollar bilemedim
Hadi hayırlı olsun. Ben 90TLaldım. İki kitap daha ekledim yanına 135den 125 düştü106ya aldım bebiş
Kurcalayayım biraz
Ay çok fazla satıcı var, iadede sorun yaşamayacağım sitelerden almak daha garanti gibi geliyor
Gösteri PeygamberiHadi hayırlı olsun. Ben 90TLaldım. İki kitap daha ekledim yanına 135den 125 düştü
Eki Görüntüle 2920562
Ben alabilirimŞimdiii beni dinleyin, idefixte alışverişime 150 tl üzeri alışverişlerde geçerli 20 tl indirim kodu verdi. Eğer başkası kullanabiliyorsa kodu paylaşayım
Ben seneye kadar almam daha kitap
Merak ettiğim yazarlardan biri. Okudun mu sen bu yazardan ?Gösteri PeygamberiHarika harikaaa
Gel gel
Söyliyim mi sonunu
Dövüş KulubüMerak ettiğim yazarlardan biri. Okudun mu sen bu yazardan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?