• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Trendyol korsan kitap gönderiyor diyorlar :KK70: :KK70:
Güvenemiyorum :KK70:
Kargo ücreti isterse idefixten de alamam :KK70: kontrole gidiyorum

Valla ya ciğerim yanıyor :KK70:
Ben ince Memed serisini almıştım trendyoldan aldığımda en uygun oraydı bir sıkıntı yok korsan değil ama bir çok satıcı var kim ne yollar bilemedim 🤭

Ölünün arkasından konuşulmaz ama o caty:sinirli::sinirli:
Kitap okuduğum en akıcı klasiklerden biri merak ediyorum ne şeytanlık yapacaklar diye🤭 sonunu okuyasım var:KK70::KK70:

Sonu seni tatmin edecektir bence 😎
Calci'ye katılıyorum😀
Ay son deyince New York Üçlemesinin sonuncu kitabının bitişi beni delirtti ilk kez bu kadar havada kalan son okudum 😑

100TL üzerine 10TL indirim veriyor :KK70: yani 117TL geliyor
106ya aldım bebiş :rapci:
Ben de tam bilmiyorum ama doğa severler kulübü seçersen yeşil anneler kulübü seçersen turuncu oluyor rengin
Kurcalayayım biraz :D
Ben ince Memed serisini almıştım trendyoldan aldığımda en uygun oraydı bir sıkıntı yok korsan değil ama bir çok satıcı var kim ne yollar bilemedim 🤭
Ay çok fazla satıcı var, iadede sorun yaşamayacağım sitelerden almak daha garanti gibi geliyor 😃

106ya aldım bebiş :rapci:

Kurcalayayım biraz :KK70:

Ay çok fazla satıcı var, iadede sorun yaşamayacağım sitelerden almak daha garanti gibi geliyor 😃
Hadi hayırlı olsun. Ben 90TLaldım. İki kitap daha ekledim yanına 135den 125 düştü 🤪

1.webp

Merak ettiğim yazarlardan biri. Okudun mu sen bu yazardan ?
Dövüş Kulubü
Gösteri Peygamberi
Tıkanma
bunları okudum canım ve çok severim yazarı😍 Anlatım dili ilk biraz değişik geliyor ama konuları özgün ve güzel🙃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X