• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkürler efenim 🥰
Life light Life light altıntıyı senin mesajından yapmıştım ama mesajı yazarken başka bir ad çıktı :KK70:

Zinhar para vermem :KK70: :KK70:

Ahahsjdkdk :KK70:

Profil ayarlarında bir yerde seçenekler var, doğaseverimi, doğaseverler kulübüne katılmak istiyorumu işaretleyince kullanıcı adı yeşil renkli oluyormuş. Ben de dün öğrendim :KK70:
Ben de şimdi öğrendim 😳 hayır yani ben de doğa severim kitap severim hayvan severim kahve severim. Daha çok şey severim. Beni ebruli yapsınlar.
Çok severek okudum 2019 da hamileyken . Çok güzel bir kitap . Uyguluyorum ve oğlum yaşıtlarından gerçekten çok ileride algı seviyesi olarak.

Ben de şimdi öğrendim 😳 hayır yani ben de doğa severim kitap severim hayvan severim kahve severim. Daha çok şey severim. Beni ebruli yapsınlar.

Çok severek okudum 2019 da hamileyken . Çok güzel bir kitap . Uyguluyorum ve oğlum yaşıtlarından gerçekten çok ileride algı seviyesi olarak.
Evet .😊 Her anne ve babanın çoçukları için okuması gereken bir kitap.😍😊 İçindeki yazılar çok güzel. 😊😍 Benimde bilmediğim bilgiler. 😊😍

Mesajlara tek tek bakamadım kızlar şükür doğum gerçekleşti bebek de ben de iyiyiz Allah’a emanet olun
Gozun aydin canim 🤗 Allah anali babali huzurla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin 😍😍😘

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün 🤲🏻

AA ciddi misin. Ay maşallah yaa. Hadi hayırlı uğurlu olsun 😍

Hayırlı olsn.saglikla mutlulukla büyüsün 🥰

Yaaaa 😍 gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah 💜

Sağlıklı, mutlu, uzun bir ömrü olsun. ♥️

Maşallah ben de topiğe girdim şimdi soracaktım seni 🙂 Allah hayırlı etsin tebrik ederim ❤️❤️

Çok şükür güzel yürekli arkadaşım❤️

Gozun aydin canim 🤗 Allah anali babali huzurla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin 😍😍😘

Gözünüz aydınnn 🌺🥰🥰

Ben akşam yatarken ayarladım ertesi güm yeşillenmiştim🤩
Allah razı olsun hepinize çok teşekkür ediyorum 🥰

Zaten bu hızla artan kitap fiyatlarını görünce ölümüne stok yapasım geliyor 🤦🏻‍♀️
3 yıl kitap almasam yetecek kitabım var🤭 geçen sene aralıkta amazon efsane indirim yaptı. O zamana liste hazırlıyorum😂
Mesajlara tek tek bakamadım kızlar şükür doğum gerçekleşti bebek de ben de iyiyiz Allah’a emanet olun
Allah analı babalı büyütsün inşalah💕

Yeni kitaba başlama fotoğrafım olsun

Eklentiler

• IMG_20210924_015400.webp
    IMG_20210924_015400.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 25
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X