- 7 Temmuz 2021
- 2.883
- 19.321
- 158
Bu gece en sevdiğim yazarlardan biri olan Ahmet Ümit in Bab-ı Esrar kitabına basliycaktim gözlerime birşey olmasın lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gece en sevdiğim yazarlardan biri olan Ahmet Ümit in Bab-ı Esrar kitabına basliycaktim gözlerime birşey olmasın lütfen
Bende yeni okudum çok sevdim. Keyifle okuBu gece en sevdiğim yazarlardan biri olan Ahmet Ümit in Bab-ı Esrar kitabına basliycaktim gözlerime birşey olmasın lütfen![]()
Şaka bir yana maşallah diyelimBu gece en sevdiğim yazarlardan biri olan Ahmet Ümit in Bab-ı Esrar kitabına basliycaktim gözlerime birşey olmasın lütfen![]()
Çok makbule geçer doğrusugel bizim evdekileri de oku oldu olacak
Teşekkür ederim.okuyup beğendiğinizi hatırlıyorumBende yeni okudum çok sevdim. Keyifle oku![]()
Bu ayı böyle geçirsin, diğer ay kim biler neler olirrrrrSen bu işi çok boşladın sayın nazar başkanı
atı alan Üsküdarı geçti![]()
Bu gece en sevdiğim yazarlardan biri olan Ahmet Ümit in Bab-ı Esrar kitabına basliycaktim gözlerime birşey olmasın lütfen![]()
Ben de şimdi öğrendimTeşekkürler efenim
Life light altıntıyı senin mesajından yapmıştım ama mesajı yazarken başka bir ad çıktı
Zinhar para vermem![]()
Ahahsjdkdk
Profil ayarlarında bir yerde seçenekler var, doğaseverimi, doğaseverler kulübüne katılmak istiyorumu işaretleyince kullanıcı adı yeşil renkli oluyormuş. Ben de dün öğrendim![]()
Çok severek okudum 2019 da hamileyken . Çok güzel bir kitap . Uyguluyorum ve oğlum yaşıtlarından gerçekten çok ileride algı seviyesi olarak.
Evet .Ben de şimdi öğrendimhayır yani ben de doğa severim kitap severim hayvan severim kahve severim. Daha çok şey severim. Beni ebruli yapsınlar.
Çok severek okudum 2019 da hamileyken . Çok güzel bir kitap . Uyguluyorum ve oğlum yaşıtlarından gerçekten çok ileride algı seviyesi olarak.
Dhshsh kitaplığımı gönderiyorumÇok makbule geçer doğrusuzaten bu ay kitap alma limitimi aştıgım için okuduğum son kitabı kütüphaneden ödünç aldım
Gozun aydin canimMesajlara tek tek bakamadım kızlar şükür doğum gerçekleşti bebek de ben de iyiyiz Allah’a emanet olun
HatırlamıyorumBen de yeşillenmek için hemen profil ayarlarımı guncelledim tahminen ne zaman yesillenirim
Gözünüz aydınnnMesajlara tek tek bakamadım kızlar şükür doğum gerçekleşti bebek de ben de iyiyiz Allah’a emanet olun
Ben akşam yatarken ayarladım ertesi güm yeşillenmiştimBen de yeşillenmek için hemen profil ayarlarımı guncelledim tahminen ne zaman yesillenirim
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün![]()
AA ciddi misin. Ay maşallah yaa. Hadi hayırlı uğurlu olsun![]()
Hayırlı olsn.saglikla mutlulukla büyüsün![]()
Yaaaagözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah
![]()
Sağlıklı, mutlu, uzun bir ömrü olsun.![]()
Maşallah ben de topiğe girdim şimdi soracaktım seniAllah hayırlı etsin tebrik ederim
![]()
Çok şükür güzel yürekli arkadaşım![]()
Gozun aydin canimAllah anali babali huzurla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin
![]()
Allah razı olsun hepinize çok teşekkür ediyorumGözünüz aydınnn
Ben akşam yatarken ayarladım ertesi güm yeşillenmiştim![]()
3 yıl kitap almasam yetecek kitabım varZaten bu hızla artan kitap fiyatlarını görünce ölümüne stok yapasım geliyor![]()
Allah analı babalı büyütsün inşalahMesajlara tek tek bakamadım kızlar şükür doğum gerçekleşti bebek de ben de iyiyiz Allah’a emanet olun
Bu ayı böyle geçirsin, diğer ay kim biler neler olirrrrr![]()
Dhshsh kitaplığımı gönderiyorum![]()
Son bildirimden sonra Ekime sağ salim tek parça halinde çıkabilirsem gerisi Allah kerim