Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydin

Gunaydin
Bugun nobetteyim vadideki zambagi bitirmek istiyorum insallah
Daha ortaokulda iken okumuştum cok eski bir baski idi zar zor hatirliyorm o yasak ilişkiyi felix ve henriette tekrar okumak istiyorm kitaplarım bitse alicam.

Daha ortaokulda iken okumuştum cok eski bir baski idi zar zor hatirliyorm o yasak ilişkiyi felix ve henriette tekrar okumak istiyorm kitaplarım bitse alicam.
Lise zamanlarinda ben de okumuştum canim guzel kitap tekrar okumak istedim birde kutuphanemde bulunsun diye aldim ama beni biraz sıktı su yuzden pes pese ayni tür romanlar denk geldi olay örgüsü az kisilik analizi ic hesaplasmalar yoğunlukta romanlar. Bundan sonraki romanimin soyle polisiye falan olmasi lazim benim

Kitabin kendisi boğuyor zaten ust uste ayni tarz okumak yorar insani o yaşta debelendim durdum okurken yasima uygun olmasada kitap aski iste

Günaydın canım kızlar:)
Umut Tüneli çok etkileyici benim de gitmek istediğim yerlerin başında geliyor ata topraklarımdan biri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…