- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
kız ben geç gördüm. İma ettiğin bensemTelefon değildir o
Ortaklarınkız ben geç gördüm. İma ettiğin bensem
anacığım beni görseniz nazarlık halde değilim, akşam ev topla eşya götür, sabah işe gel. İzne de ayrılamadım, ölü gibiyim resmennOrtakların
Şükür canım daha iyiyiz miniğin sarılığı var biraz o da geçer inşallah sen nasılsın iyi misin?Bebek nasıl sen nasılsın canım
ablamızla bebişin arası nasıl canımŞükür canım daha iyiyiz miniğin sarılığı var biraz o da geçer inşallah sen nasılsın iyi misin?
Yeni taşınmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum, kolaylıklar diliyorumanacığım beni görseniz nazarlık halde değilim, akşam ev topla eşya götür, sabah işe gel. İzne de ayrılamadım, ölü gibiyim resmenn
sağol canım benimYeni taşınmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum, kolaylıklar diliyorum
Telefon değildir o
Ahahaha kullanamadımdinlenme saatini kötüye kullanma
Ben de iyiyim canım çok şükür. geçer o da kısa sürede inşallah. ay şimdi o mis gibi kokuyordurŞükür canım daha iyiyiz miniğin sarılığı var biraz o da geçer inşallah sen nasılsın iyi misin?
Ben
2 tane mail attımNe 12 mi
6 tane görünüyor ama bende
Hemen bakıyorum çünkü ben bir tane gördüm o da ilk kitaplardı2 tane mail attımKontrol et bir daha hahahha
Kardeşle hiç sorunu yok gelip gidip öpüyor çocuğu bizden biraz fazla ilgi istiyor şu sıraablamızla bebişin arası nasıl canım
Öyle valla özlemişim bebek kokusunuBen de iyiyim canım çok şükür. geçer o da kısa sürede inşallah. ay şimdi o mis gibi kokuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?