Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şükür canım daha iyiyiz miniğin sarılığı var biraz o da geçer inşallah sen nasılsın iyi misin?
Ben de iyiyim canım çok şükür. geçer o da kısa sürede inşallah. ay şimdi o mis gibi kokuyordur

Neyi Nasıl Söylemeli?
Çok pratik, güzel tüyolar olduğu gibi bizim kültürümüze uymayan öneriler de çok vardı. Bir yerden sonra da kitap hep kendini tekrar ediyor gibiydi, bu da normal gerçi. Kategorilere bölerek hangi durumlarda çocukla nasıl konuşulmalı, nasıl yaklaşılmalı bunu anlatıyor.
Örnek cümleler vererek anlatmış hep.
boşanma, ayrılma nasıl anlatılır, ölüm nasıl anlatılır, ilk cinsel bilgiler nasıl anlatılabilir, yangın, deprem gibi durumlar, kardeş rekabeti, kardeşler arsındaki çatışmalar konusunda ebeveynlere tavsiyeler, ciddi hastalıklar, yeme bozuklukları, burun karıştırma, gaz çıkarma vb durumlar ile ilgili tavsiyeler içeriyor kitap.

Genel olarak çok beğendim, hatta okulumdaki dolaba yerleştirdim. Çalışırken elimin altınsa bulunmasını istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…