Bana da Çalıkuşu nu anımsattıJANE EYRE - CHARLOTTE BRONTE
Jane küçük yaşta annesiz ve babasız kalmıştır. Dayısının yanında yaşamaya başlar. Dayısı öldükten sonra yengesi Jane’i yatılı okula yollar. On yıl sonra öğretmen olan Jane ,Edward Rochester’ın konağında öğretmenlik yapmaya başlar. Burda hem gerçek aşkını bulacaktır hemde tahmin edemeyeceği olaylara göğüs germesi gerekecektir.
Kitabı severek okudum. Ortak okuma okaraku okunacak bir kitapmış bu da. Erkek egemen bir zamanda tek başına güçlü durmaya çalışan bir kadın görmek çok güzeldi. Dili anlatımı çok sade. Bana Türkan Şoray ve Edis Hun’un Sonbahar rüzgarları filmini anımsattı
Bende bayılıyorum Ahmet Ümit kitaplarına. Bu kitabıda çok kısa sürede zevk alarak okudumçok çoook severek okuduğum bir kitaptı.
ahmet ümit inanılmaz severim ve bu da en iyi kitaplarından biri bence.
Ah o Çakır dikeniYaa bu ince Memet bitirdi beni bugün bütün gün okudum 363 sayfadayım şuan
Bana da Çalıkuşu nu anımsattı
Hüzünlü bir kitapYaa bu ince Memet bitirdi beni bugün bütün gün okudum 363 sayfadayım şuan
Heathcliff beraber yerden yere vuralım hshshshsh
Heathcliff beraber yerden yere vuralım hshshshsh
Jane i okumadım, senin yorumundan yola çıkarakBende bayılıyorum Ahmet Ümit kitaplarına. Bu kitabıda çok kısa sürede zevk alarak okudum
Ah o Çakır dikeni
Çok spoiler olur söyleyememokudun mu sen
Hmm benim okuyan birini bulmam lazımJane i okumadım, senin yorumundan yola çıkarak
Teşekkür ederim. En kısa zamanda belirleyeceğimTabi ki canım
Severiz gömmeyiHmm benim okuyan birini bulmam lazımbundada var hafif gömmelik yerler
Ben de bunları bulamamışımRuh koleksiyoncusu
Ucubeler
İsimsiz ceset
Sona kalan
Diriliş
Bir sırrım var.
Yarısını okumuşum. Bunları bulamadım.
Ama onada üzüldüm ben yaHeathcliff beraber yerden yere vuralım hshshshsh
Zaten bende şans olsaydıBen de bunları bulamamışım
Sadece “Bir sırrım var” yıllar önce almışım kitap olarak elimde duruyor, okumuştum da
Ben de bunları bulamamışım
Sadece “Bir sırrım var” yıllar önce almışım kitap olarak elimde duruyor, okumuştum da
Bütün kitapları PDF olarak var bende. Nasıl ulaştırırım size bilmiyorumZaten bende şans olsaydı
Gönderdiğin site bende açılmadı calcim ya üzüldüm. Opera kullanıyorum. Mesaj olarak atsan kaydedebilir miyim acaba?Bütün kitapları PDF olarak var bende. Nasıl ulaştırırım size bilmiyorum
Mailimi gönderdem olur muu?Bütün kitapları PDF olarak var bende. Nasıl ulaştırırım size bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?