- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Yok sen etmemişindirettin mi yoksa
Yandım ben. O zaman gizli gizli okucam bundan sonra
Senin için izliyorum o zaman dudly ve petunya ikilisiniaaaaa petunya tam bir İngiliz kadını ama yaben çok seviyorum kadının tipini çok karakteristik
Senin için izliyorum o zaman dudly ve petunya ikilisini
Jane austen ve virginia woolf favorilerimizle bak hiç İngiliz romanı okudun mu ordaki klasik tiplere benziyo. tam ingiliz ikisi de
bence filmdeki en güzel detaylardan biri o çift
Jane austen ve virginia woolf favorilerim
Gizliden gizliye yapcammm.yarın gece de eşim yok bissürü okucamibadette gizli kabahatte derdi babaannem
Ben onu üniv. İzlemiştim 2007-2008 yıllarıydi. Aslında çok klâsik konusu ama yine de çok ağlamıştım ben deKizlar umut diye bi turk yapimi film var. Onu izledik az once. Aglamak isteyen izleyebilirbasarili bi film di bence
Gizliden gizliye yapcammm.yarın gece de eşim yok bissürü okucam
Yok dualarımı güzel şeylere ediyorum
Tamam o zaman dua talebinde bulunayım mıYok dualarımı güzel şeylere ediyorum
Olur beybisiTamam o zaman dua talebinde bulunayım mı
Yarın sabah kitaplarım kargoya verilsinOlur beybisi
Ben de bugunden sonra izlememe karara aldimteşekkürler öneri için canım:)
ağlamalı filmleri izlemiyorum genelde
Ben de bugunden sonra izlememe karara aldim
Bu akşam Aykut enişteyi seyrettik bizde tavsiye ederim uzun süreden sonra ilk defa bu kadar gülebildiğim bir film seyrettim.zaten pandemk yüzünden yeterince dramatik oldu hayatlarimiz. gülelim güzelleşelim
Kesinlikle, bir de kitap gerçek yaşadığım hayat hayal geliyorFazla okuyunca sizin de gözler kapanmaya başlayıp kafanız bulanıklaşıyor mu?
Bende gün içinde de kitaptaki karakterleri düşünüyorumKesinlikle, bir de kitap gerçek yaşadığım hayat hayal geliyor
Sen sınavlarını hallet de kapışalım yinesınavım olmasa senle kapisirdik reyyanama artık sınava odaklanmam lazım. yavaş yavaş okucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?