başladım 1. bölümü okuyorum şu an hadi geeellllben de baslicam beraber okuyalım
Evet daha şimdiden okutuyor kendiniO kadar hızlı ilerliyor ki emin ol kolaylıkla yetişirsin
Körlük deyince aklıma hep U UcanSupurge gelecek
Günaydın canım. Ama etiket başkasına ait
@Reyyan__
@H M
@samdan
Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
Stevya
@Night owl
@succulentaski
@_Gulnihal_
@pawlover
@WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
@Uyuzhanim
@Esila09
@teolog8579
@sognatore
U UcanSupurge
@Ysf42
Polo33
@yet07
Bu ayın sonunda etiketlere dönüş yapmayanları ve bildirim yapmayanları listeden çıkaracağım
Gunaydin herkese. Ya ben kac gecedir uyumuyorum, bilmiyorum. Oglum uyutmuyor beni. Sersem gibiyim gunlerdir. Bu resimdeki aslinda ben olabilirim
@Reyyan__
@H M
@samdan
Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
Stevya
@Night owl
@succulentaski
@_Gulnihal_
@pawlover
@WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
@Uyuzhanim
@Esila09
@teolog8579
@sognatore
U UcanSupurge
@Ysf42
Polo33
@yet07
Bu ayın sonunda etiketlere dönüş yapmayanları ve bildirim yapmayanları listeden çıkaracağım
Kitap hızlı ilerliyor canım yetişirsin hemenKörlük grubu kitabı bitirdi ben daha yeni başlıyorum
Kitapta bölüm yok zaten canım yazmıyor.bende 102 deyimben de bölüm yazmıyor110. sayfadayım ben de. Salı akşamı bitirme planım var
Günaydın canım benim
@Reyyan__
@H M
@samdan
Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
Stevya
@Night owl
@succulentaski
@_Gulnihal_
@pawlover
@WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
@Uyuzhanim
@Esila09
@teolog8579
@sognatore
U UcanSupurge
@Ysf42
Polo33
@yet07
Gunaydin bacım da bu ne hal
@Reyyan__
@H M
@samdan
Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
Stevya
@Night owl
@succulentaski
@_Gulnihal_
@pawlover
@WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
@Uyuzhanim
@Esila09
@teolog8579
@sognatore
U UcanSupurge
@Ysf42
Polo33
@yet07
Ben de başlayamadım henüz, yalnız değilsinKörlük grubu kitabı bitirdi ben daha yeni başlıyorum
Çok tatlıyız benceBen de başlayamadım henüz, yalnız değilsin
Yok canım konuşmadıkBirsey soracagim. Fareler ve insanlar uzerine konustunuz mu? Ben kacirmamisimdir umarim..
Günaydın bile demen yeterli canımm. Sen günaydın deyince günüm güzelleşiyorGunaydin minnosuuuumben bildirim yapamiyorum cunku kitap okuyamiyorum ama etiketlere donus isi bende
Kediler koltuğun altına saklamış olmasınYaklaşık 50 sayfa kalmış yarım kitabım, nereye koyduğumu bir türlü bulamadığım Fareler ve İnsanlar kitabım, başlayamadığım Körlük kitabım ve yetiştirmem gereken işlerimle aranızdayım. Yetişmeye çalışıyorum ama hep gerideyim. Yine de atmayın beni gruptan lütfen
Bizim sayemizde yarım kitabı bitirdibaşladım 1. bölümü okuyorum şu an hadi geeellll
Evet daha şimdiden okutuyor kendini
galiba benimde aklıma U UcanSupurge gelecek yarım kitabı okudu bizi arkasından sürüklüyor
Yavrum sende 2 tane erkek çocuğu var bir de yaşları çok yakın. İyi bile dayanıyorsunGunaydin herkese. Ya ben kac gecedir uyumuyorum, bilmiyorum. Oglum uyutmuyor beni. Sersem gibiyim gunlerdir. Bu resimdeki aslinda ben olabilirim
Yok canım ay sonunda konuşalım diye düşündük. Daha okumayanlar var. Ben hepinizi etiketleyeceğim üzerine konuşuruzBirsey soracagim. Fareler ve insanlar uzerine konustunuz mu? Ben kacirmamisimdir umarim..
hahahha çok tatlısınYaklaşık 50 sayfa kalmış yarım kitabım, nereye koyduğumu bir türlü bulamadığım Fareler ve İnsanlar kitabım, başlayamadığım Körlük kitabım ve yetiştirmem gereken işlerimle aranızdayım. Yetişmeye çalışıyorum ama hep gerideyim. Yine de atmayın beni gruptan lütfen
Sağol samdanımolsun senin iki çocuğun var okuyabildigin kadar limonsuzum:)
maşallah gayet iyi gidiyosun sana hedef belirleyebliriz bence
Okumak iyi geldiooo çok iyi. Seni de alıştıracağız ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?