Körlüğü bitiriyorum bugün yarın start verelim
Tamam inşaAllahKörlüğü bitiriyorum bugün yarın start verelim
A süper :) . Benim bu ara öyle çok bulantım var ki, yarım bıraktığım Sartre Bulantı kitabını bitireyim bari.
Ya da vazgeçtim söyleyince bile içim kötü olduA süper :) . Benim bu ara öyle çok bulantım var ki, yarım bıraktığım Sartre Bulantı kitabını bitireyim bari.
Hoş geldin canım. Nasılsın? Doktora gittin mi?Ya da vazgeçtim söyleyince bile içim kötü oldu
Hoş buldum canım, çok şükür iyiyim adapte olmaya çalışıyorum. İlk şokun sabahı panikle ilk bulduğum doktora gitmiştim :) iki defa gittim kendisine, başka doktor arıyorum (Ankara) belki bilen tavsiye eden çıkar vesileyle.Hoş geldin canım. Nasılsın? Doktora gittin mi?
Kardeşim yeni doğum yaptı ve doktorundan çok memnundu:) İsterseniz sorabilirim:)Hoş buldum canım, çok şükür iyiyim adapte olmaya çalışıyorum. İlk şokun sabahı panikle ilk bulduğum doktora gitmiştim :) iki defa gittim kendisine, başka doktor arıyorum (Ankara) belki bilen tavsiye eden çıkar vesileyle.
Komiser nevzat candırBeyoğlu'nun En Güzel Abisini, biraz önce bitirdim. Bu kitabın bendeki talihsizliği yıllar önce başladığımda araya bir takım sorunlar girmiş, yarım kalmıştı. Bu yıl Aralık ayında başladığımda da toplu okuma nedeniyle biraz gecikmeli başladım. Ancak bu sefer yarım kalmadı ve 2021 yılının ilk kitabı olmaya hak kazandı. Ahmet Ümit kitaplarını seviyorum, akıcı, yormadan ilerliyor. Polisiye kitaplardaki o heyecanı buluyorsunuz ve de katili tahmin edemiyorsunuz. Okumak isteyen arkadaşlarıma tavsiye ederim. Körlük kitabına başlıyorum, Fareler ve İnsanlar 'ı da uygulamadan okuyacağım sanırım. Çünkü 45 yıllık kitabı evin içinde kaybederek bir ilke imza atmış olabilirim.
Yatakların altına bile baktımKomiser nevzat candırahh bu kediler
Çok merak ettim cidden nereye sakladıklarınıYatakların altına bile baktımGeçenlerde de sarı bez kaybolmuştu sanırım kitabı da onun yanına sakladıklar.Zulalarını bulursam sizinle paylaşacağım
Bremen Mızıkacıları gibiler, organize çalışıyorlarÇok merak ettim cidden nereye sakladıklarını
Çok güzeller nasıl sarılmışlar birbirlerineBremen Mızıkacıları gibiler, organize çalışıyorlar
Allahımmmm çok seviyorum çookkBremen Mızıkacıları gibiler, organize çalışıyorlar
Genelde hep böylelerÇok güzeller nasıl sarılmışlar birbirlerine
Ben deAllahımmmm çok seviyorum çookk
Bayıldım vallahiGenelde hep böyleler
Okudun kitap güzel mi canım. Dikkatimi çekti bayaBugün bir sürü iş telefon trafiği iki satır kitap okuyamadım neyse gece telafi ederim inşallah
Ahh ne güzel. Bend ehep kedilerle büyüdüm. Kedim vardı bi kaç ay öncesinde ama kaybolduBen deAnnemlerde de bir tane var, yılbaşında üç kedi ile çılgınlar gibi eğlendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?