Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoş geldin canım. Nasılsın? Doktora gittin mi?
Hoş buldum canım, çok şükür iyiyim adapte olmaya çalışıyorum. İlk şokun sabahı panikle ilk bulduğum doktora gitmiştim :) iki defa gittim kendisine, başka doktor arıyorum (Ankara) belki bilen tavsiye eden çıkar vesileyle.

Kardeşim yeni doğum yaptı ve doktorundan çok memnundu:) İsterseniz sorabilirim:)

Beyoğlu'nun En Güzel Abisini, biraz önce bitirdim. Bu kitabın bendeki talihsizliği yıllar önce başladığımda araya bir takım sorunlar girmiş, yarım kalmıştı. Bu yıl Aralık ayında başladığımda da toplu okuma nedeniyle biraz gecikmeli başladım. Ancak bu sefer yarım kalmadı ve 2021 yılının ilk kitabı olmaya hak kazandı. Ahmet Ümit kitaplarını seviyorum, akıcı, yormadan ilerliyor. Polisiye kitaplardaki o heyecanı buluyorsunuz ve de katili tahmin edemiyorsunuz. Okumak isteyen arkadaşlarıma tavsiye ederim. Körlük kitabına başlıyorum, Fareler ve İnsanlar 'ı da uygulamadan okuyacağım sanırım. Çünkü 45 yıllık kitabı evin içinde kaybederek bir ilke imza atmış olabilirim.

Komiser nevzat candır ahh bu kediler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…