Kıyamam canım ya.. Bakayım fotoğrafına..Ahh ne güzel. Bend ehep kedilerle büyüdüm. Kedim vardı bi kaç ay öncesinde ama kayboldufoto atayım
Güzel canım genel itibariyle Hitler ve Nazileri eleştiren bir kitapOkudun kitap güzel mi canım. Dikkatimi çekti baya
Çok özledimKıyamam canım ya.. Bakayım fotoğrafına..
Elimdeki kitaplar bitince okurum büyük ihtimalleGüzel canım genel itibariyle Hitler ve Nazileri eleştiren bir kitap
Evden mi kaçtı canım
Sanırım öyle. Bahçeye çıkmak istiyordu hep. Bi kaç gün çıktı ama eve tekrar girdi. Ama sonra bi daha gelmediEvden mi kaçtı canım
Ne kadar güzelmiş yavrum
Tabi ne güzel olur :)Kardeşim yeni doğum yaptı ve doktorundan çok memnundu:) İsterseniz sorabilirim:)
Süpersin
Ne tür seviyorsun. Söylersen çok tavsiye gelir sana
Trendeki kızı okuyamamıştım daha önceLimonsuzzcay helal olsun sana ne çabuk bitirdin maşallah limonsuzum.
ne tür okumak istersen ondan seçelim sana
trendeki kız romanını çok beğenmistim ben. istersen onla devam et:) biraz gerilimli bı roman heyecanlı
Onun filmini izledim çok iyiydi. Tavsiye ederim filmini. Bir o bir de Kayıp Kız Filmi çok iyiTrendeki kızı okuyamamıştım daha önce
Ne tür seviyorsun. Söylersen çok tavsiye gelir sana
Devamını merak edince her fırsatta okudum bittiLimonsuzzcay helal olsun sana ne çabuk bitirdin maşallah limonsuzum.
ne tür okumak istersen ondan seçelim sana
trendeki kız romanını çok beğenmistim ben. istersen onla devam et:) biraz gerilimli bı roman heyecanlı
Devamını merak edince her fırsatta okudum bitti
Aslında onu da okuyabilirim ama içinde aşk olan bişeyler okuyasım varbide sayfa sayısı fazla olmasın çünkü buraya yazdıkça motive oluyorum
Ben de ben deeeeİnce memed 1 de son 88 sayfa. Oğlumla ilgilenmek zorunda olmasam hiç elimden birakasim yok. Yarın biter ve onunda yerine yeni bi kitap koyarım. Korona bitince kesinlikle gidil adanayi köy köy gezmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?