Ben yorum yapılan kitaplara etiketlerim seni. Tekrardan geçmiş olsunHayırlı akşamlar. 2021in ilk kitabını bitirdim. Fareler ve insanlar. Güzel bi hikayeydi sonu merak uyandırdı bende cabucacik bitirdim. Ama keşke mutlu sonla bitseydi.
Aynı anda Çalıkuşu kitabına başlamıştım onunla devam edicem.
Bu arada hala hastanedeyiz burayı takip etmeye vaktim olmuyor. Keşke bitirdiginiz kitapların hakkında duygu düşüncelerinizi yazarken etiket yapsanız. Daha sonradan vaktim oldukça okurum. Çünkü ben bu konuda yetersiz hissediyorum kendimi.
Tamam tatlım bi bakayım uygulamada varsa başlıyımhmmm:)
Mustafa kutlu uzun hikayeyi oku o zaman limonsuzum:)
İyi geceler. Benim de bitmediBugün bitiririm demiştim ama anneme geldim diye bitmedi. Biraz okuyup uyuyacağım kızlar. Hepinize iyi geceler
Bugün bitiririm demiştim ama anneme geldim diye bitmedi. Biraz okuyup uyuyacağım kızlar. Hepinize iyi geceler
Bitmedi diye vicdan yaparken yazdıklarınızı görünce rahatladımİyi geceler. Benim de bitmedi
Gel sarılalımBitmedi diye vicdan yaparken yazdıklarınızı görünce rahatladımYarın bitiririz umarım, iyi geceler
Ben hala okumadım biliyor musun? PDF okuyamıyorum benGünaydın kitap sever dostlarım
Yürüyen şato yu bitirdimtembellik ettiğim için özür
kitabı filminden başkaydı artık Sophie den nefret etmiyorum
Betimleme bakımından yoğun bir kitapti ama tabiki çok güzeldi
Aynı ben. Okumak için kendini fazlasıyla zorluyorum
Yanlış bir dönemde mi okudum acaba kitabı bir daha da hiç elim gitmediOnun filmini izledim çok iyiydi. Tavsiye ederim filmini. Bir o bir de Kayıp Kız Filmi çok iyi
Evet o sabahları tren ve cam kısmını geçememiştim yanlış hatırlamıyorsamsıkıcı mı gelmişti:)
Gel sarılalım
Ben hala okumadım biliyor musun? PDF okuyamıyorum ben
Aynı ben. Okumak için kendini fazlasıyla zorluyorum
Yanlış bir dönemde mi okudum acaba kitabı bir daha da hiç elim gitmedi
Evet o sabahları tren ve cam kısmını geçememiştim yanlış hatırlamıyorsam
kendimi hazır hissedince tekrar deneyeceğimsabırla okumanı tavsiye ederim:) orayı geçince baya atraksiyonlu
Sen bana hediye al öyle okuyayımNayır nolamaz
yazıcı varsa iş yerinde çıkarttı bari Calci ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?