İş yerinde fotokopi makinam varNiye ki
Şimdi anladimİş yerinde fotokopi makinam var
Oğuz Atay Korkuyu Beklerken ile başlayabilirsin.Kızlar, ruh halim Tutunamayanlar okumaya hiç müsait değil. Şimdi kitap siparişi vereceğim lütfen bana Oğuz Atay, Wirgina Woolf 'tan okunası, beni acılara sürüklemeyecek (makul ölçülerde depresif olabilir) önerilerde bulunabilir misiniz? Bir de bir şey soracağım Durgun Akardı Don' u almıştım 4 cilt bu kitabı bitirince bir kitap mı okumuş olurum, dört kitap mı? Aklımda deli sorular.
200 sayfa yazıyordu internette sankiAllah korusun da evet okudum 1 günde. Ama inceydi zaten
Wirgina Wolf, ortak okuma listemizde var diye zihnimde kalmış, yanlış mı hatırlıyorumOğuz Atay Korkuyu Beklerken ile başlayabilirsin.
Wirginia Wolf sevmiyorum malesef.
Her cilt 1 kitap toplamda 4 kitap sayılıyor
Evet o ayın yazarı. Ayın yazarlarından istediğimiz kitabını okuyabiliriz. Ben de bakıyorum bakalım tavsiye veren olursa okurum :)Wirgina Wolf, ortak okuma listemizde var diye zihnimde kalmış, yanlış mı hatırlıyorumTeşekkür ederim canım
Evet canım gidim fareler ve insanlar i okudum ben erken geçeyim subatinkini alayım bulursam.insallhOrtak okuma kitaplarını ana sayfaya ekledim. Bir de aylık yazarlar var onlardan seçebilirsin. Hem hep beraber okumuş oluruz
Artık haber vermeden gizli gizli okuyorkız sen kitap aramıyordun mu? Bir günde okudum deme, baka daha çoluk çocuk sahibi olamadan kalpten giderim
177 sayfa idi okuduğum. Pdf indirip okudum ben200 sayfa yazıyordu internette sanki
Aaa öyle yapacaktım demiiArtık haber vermeden gizli gizli okuyor
Unuttun mu yoksaAaa öyle yapacaktım demii
Keyifli okumalarAldım geldim yeni incilerimiEki Görüntüle 2754555
Teşekkür ederim canımKeyifli okumalar
İnşallah canımBi cirpida okursun insallah hepsini
Huuuu kalbimi bıraktım keyifli okumalarAldım geldim yeni incilerimiEki Görüntüle 2754555
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?