- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.080
- 598
Tutunamayanların adını değiştirip Bitiremeyenler yapalımBen 50 sayfa okuyamamıştım
Bence beraber okuyalım bu ay içinde. Ama tutunamayanları değil başka ince kitabını. Hem de yazarın dilini öğrenmiş oluruz.Okumamaya karar verdim simdilik
Daha anlamlı olur kesinlikleTutunamayanların adını değiştirip Bitiremeyenler yapalım
Ben de sıkılmıştı 2 okuma deneyimimde. Ama bu kez kararlıyım. Burada okursam bititirim sanki.Tutunamayanlari beğendi burdakiler sanırm ağır filan dediler ama.
Allah korusunAcabaaa
Neler alacaksın. Kafanda belirli kitaplar var mı yoksa gidince mi seçeceksin
Olur, eger belirlerseniz beni de etiketle, cunku ben kacirabilirimBence beraber okuyalım bu ay içinde. Ama tutunamayanları değil başka ince kitabını. Hem de yazarın dilini öğrenmiş oluruz.
Olay yazma da sonu şaşırtıyor mu canımAllah korusun
Körlük bazen seçim cidden
Birde zorunlu körlük var.
İnce kitabı var mı acaba? Sanki çoğu kalın canım.Bence beraber okuyalım bu ay içinde. Ama tutunamayanları değil başka ince kitabını. Hem de yazarın dilini öğrenmiş oluruz.
Aaa o sürat ney öyle şurda ne kalmiski herşey güzel olsun sağlıkla insallahBugun daha 5 oldu
Korkuyu Beklerken inceydi sanırımİnce kitabı var mı acaba? Sanki çoğu kalın canım.
Amin canım inşallahAaa o sürat ney öyle şurda ne kalmiski herşey güzel olsun sağlıkla insallah
Korkuyu Beklerken yok ama Tehlikeli oyunlar(479 sayfa) ve Tutunamayanları almıştım.Eki Görüntüle 2754302
Kızlar böyle bir yazı buldum belki işimize yarar
O yok bende. Bu ay alayım onu da.Korkuyu Beklerken inceydi sanırım
çok yanlış bir tercihle başlamışımOğuz Atay okuma rehberi
Birde bu var
Korkuyu Beklerken'i okuyacağım ben bu ay. Zaten ayın yazarı da kendisiOlur, eger belirlerseniz beni de etiketle, cunku ben kacirabilirim
Benim elide hiç kitap yok. Pdf i varsa okurumKorkuyu Beklerken yok ama Tehlikeli oyunlar(479 sayfa) ve Tutunamayanları almıştım.
Korkuyu Beklerken ince. Ondan başlayacağım benİnce kitabı var mı acaba? Sanki çoğu kalın canım.
Tutunamayanları erteleyecek miyiz canım.Korkuyu Beklerken ince. Ondan başlayacağım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?