Onu okuyamam ben şimdiTutunamayanları erteleyecek miyiz canım.
Bulabileceğin sahaf vardır belkisıkıntı kitabın basımı yok uzun zamandır
CakaaaaalKorkuyu Beklerken ince. Ondan başlayacağım ben
EEEE önce bi bakayım neymiş ne değilmişCakaaaaal
100TLBulabileceğin sahaf vardır belki
Sen başla eğer okunmuyorsa biz hiç o topa girmeyelimEEEE önce bi bakayım neymiş ne değilmiş
Tamam sen oku guzelse ben de okurumEEEE önce bi bakayım neymiş ne değilmiş
Ben genelde görünce seçerim ama sizinle ortak okumak için şimdi soruyorumNeler alacaksın. Kafanda belirli kitaplar var mı yoksa gidince mi seçeceksin
Ben dün korkuyu beklerken kitabını bitirdim.Kizlar sizlerin fikirlerini alabilir miyim? Ben hic Oguz Atay okumadim. Nasil bir uslubu vardir, dili cok agir midir, sectigi konular nasildir? Bir de ilk okumam icin hangi kitabini tavsiye edersiniz?
Alıp fotokopi cektirsen ne kadar acaba
O zaman bu kitapla baslayabilirim. TesekkurlerBen dün korkuyu beklerken kitabını bitirdim.
Gel gitleri çok yaşadım. Bazı yerleri psikoloji kitabı gibi geldi. Ama genel olarak okunabilir hatta okunmalı diyeceğim bir kitap. İnsanın duyguları ve diğer insanlarla iletişimi ya da iletişimsizliği fazlaca işlenmiş.
Bazen kendi duygularımı okuyormuş gibi hissettim.
Baktığımız herşey bizim gördüğümüz gibi değilmiş dedim çoğu zaman..
En son kısımda babaya mektup olan bölümümde daha çok etkilendim.
Rica ederim. Tamam o zaman. Fikirlerini merak ediyorumO zaman bu kitapla baslayabilirim. Tesekkurler
Ay sonuna anca okurum, sirada 2 kitap var ve ben hala Martin Eden'a yeni basladim sayilirRica ederim. Tamam o zaman. Fikirlerini merak ediyorum
Ortak okuma kitaplarını ana sayfaya ekledim. Bir de aylık yazarlar var onlardan seçebilirsin. Hem hep beraber okumuş oluruzBen genelde görünce seçerim ama sizinle ortak okumak için şimdi soruyorum.
Uçurtma Avcısı aklımda, birde John Steinbeck in diğer eserlerini de merak ettim onlardan da bakıcam.
kız sen kitap aramıyordun mu? Bir günde okudum deme, baka daha çoluk çocuk sahibi olamadan kalpten giderimBen dün korkuyu beklerken kitabını bitirdim.
Gel gitleri çok yaşadım. Bazı yerleri psikoloji kitabı gibi geldi. Ama genel olarak okunabilir hatta okunmalı diyeceğim bir kitap. İnsanın duyguları ve diğer insanlarla iletişimi ya da iletişimsizliği fazlaca işlenmiş.
Bazen kendi duygularımı okuyormuş gibi hissettim.
Baktığımız herşey bizim gördüğümüz gibi değilmiş dedim çoğu zaman..
En son kısımda babaya mektup olan bölümümde daha çok etkilendim.
bedavaAlıp fotokopi cektirsen ne kadar acaba
Sen başla eğer okunmuyorsa biz hiç o topa girmeyelim
Anlaştınız mıTamam sen oku guzelse ben de okurum
Allah korusun da evet okudum 1 günde. Ama inceydi zatenkız sen kitap aramıyordun mu? Bir günde okudum deme, baka daha çoluk çocuk sahibi olamadan kalpten giderim
Niye kibedava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?