Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kitabı bitirince arkasına tarih, imza atarım. Kitaplığı kaldırırım, onun ayrı bir huzuru oluyor. Şimdi okumamışım gibi bir his oluştu. Bir de kitabı hala bulamadım
Senin kitap kim bilir nerelerde acaba birine vermiş olabilir misin okusun diye

Ben de uygulamadan okuyamayanlardanım

Deli Kadın Hikayeleri'ne başladım bakalım bana ne olacak
Ben oldukça beğenmiştim, farklı bir anlatımı var yazarın. Resimleriyle beraber korkunç hatta. İçibe çekiyor, etkiliyor insanı.

Özet işini ben de hiç ama hiç sevmiyorum
Çok basit notlar aldım, kitabı hatırlamama katkısı olmayacak bence. Mesela şu an okuduğum kitapta geçen başka kitap, film ya da olayları not ettim.

En Hüzünlü Eylül’ü bitirdim. Yakın geçmişten ne kadar da bihabermişim. Serenad’ı okurken haberim oldu ilk defa 6/7Eylül olaylarından.
bu kitapta da o dönemi anlatıyor Osman Balcıgil.
o geceye adım adım yaklaştırıyor, nasıl o hale gelindiğini göstermeye çalışıyor.

A Atesbocegi5

Kitaba dokunma hissi, kokusunu alma, kaldığın yeri kıvırma ya da araya kağıt bırakma bunlar çok güzel canım

Senin kitap kim bilir nerelerde acaba birine vermiş olabilir misin okusun diye
Vermedim canım, sanırım iyi bir yere koydum, koyduğum yeri de unuttum. Bulduğum ilk an sizlerle de paylaşacağım. Ben bazı belgeleri kaybolmasın diye bir yerlere saklarım sonra kendim de bulamam.

Tanıştığımıza memnun oldum yalnız yaş ortalamamız çok yakın
Ben de 35 yaşındayım. Muhasebeciyim. 3 yaşında oğlum var. İstanbul'da yaşıyorum
Şiii ben kendimi tanıtmayı unutmusum ya Bende 30 yasıma girdim artık, evliyim henüz bebe yok gelsin diye bekliyoruz bakalım hepinizle tanıstıgıma memnun oldum hanımlar

Kızlar, Körlük sayfa 170 civarı sizi de sıktı mı, yoksa bu tamamen bana özgü bir durum mu, merak ettim?
Galiba ben de tam da bu sebepten yarım bırakmıştım 190. Sayfa gibi çete oluşacak ondan sonrası akıyör
Bir ara durgunlaşıyor ordasın sanırım. Fazla sürmüyor açılıyor,
Evet evet katılıyorum canım güzel kitap niye yarım bıraktığımı anladım galiba o sıra her sayfa aynıymış gibi hissetmiştim

Yazarın karakterlere isim vermemiş olması bilinçli bir tercih. Ancak her defasında koyu renk gözlüklü genç kız dedikçe ben yoruldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…