- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Senin kitap kim bilir nerelerdeKitabı bitirince arkasına tarih, imza atarım. Kitaplığı kaldırırım, onun ayrı bir huzuru oluyor. Şimdi okumamışım gibi bir his oluştu. Bir de kitabı hala bulamadım
Ben de uygulamadan okuyamayanlardanımFareler ve İnsanlar 'ı uygulamadan bitirdim. Uygulama bana kitaptan okumanın mutluluğunu vermedi itiraf etmem gerekirse. Sanırım ben klasik insanım kitaba dokunmam gerekiyor. Kitaba gelecek olursak orta okul yıllarında okumuştum. O zaman da çok sevmiştim şimdi de çok sevdim.
Ben oldukça beğenmiştim, farklı bir anlatımı var yazarın. Resimleriyle beraber korkunç hatta. İçibe çekiyor, etkiliyor insanı.Deli Kadın Hikayeleri'ne başladım bakalım bana ne olacak
Özet işini ben de hiç ama hiç sevmiyorumEvet beğendimFatima 'yla olan aşkı çok masum ve güzeldi. Gerçi en baştaki tüccarın kızından neden hiç bahsetmediler anlayamadım. Sonuçta 1 yıl beklemişti onu görmek için.
Özet çıkaramam çocuklardan zor okuyorum zaten. Ama haklısınız. İnsan herşeyi unutabilir, ama hissettiklerini unutamaz
A Atesbocegi5En Hüzünlü Eylül’ü bitirdim. Yakın geçmişten ne kadar da bihabermişim. Serenad’ı okurken haberim oldu ilk defa 6/7Eylül olaylarından.
bu kitapta da o dönemi anlatıyor Osman Balcıgil.
o geceye adım adım yaklaştırıyor, nasıl o hale gelindiğini göstermeye çalışıyor.
Ya dimiBu grup bana çok iyi geldi şimdiden üç tane kitap bitirdim benim için efsane bir rakam bu
Kitaba dokunma hissi, kokusunu alma, kaldığın yeri kıvırma ya da araya kağıt bırakma bunlar çok güzel canımFareler ve İnsanlar 'ı uygulamadan bitirdim. Uygulama bana kitaptan okumanın mutluluğunu vermedi itiraf etmem gerekirse. Sanırım ben klasik insanım kitaba dokunmam gerekiyor. Kitaba gelecek olursak orta okul yıllarında okumuştum. O zaman da çok sevmiştim şimdi de çok sevdim.
Vermedim canım, sanırım iyi bir yere koydum, koyduğum yeri de unuttum. Bulduğum ilk an sizlerle de paylaşacağım.Senin kitap kim bilir nerelerdeacaba birine vermiş olabilir misin okusun diye
Kesinlikle canım, o dediğin duyguları ben de çok seviyorumKitaba dokunma hissi, kokusunu alma, kaldığın yeri kıvırma ya da araya kağıt bırakma bunlar çok güzel canım
Şiii ben kendimi tanıtmayı unutmusum yaTanıştığımıza memnun oldumyalnız yaş ortalamamız çok yakın
Ben de 35 yaşındayım. Muhasebeciyim. 3 yaşında oğlum var. İstanbul'da yaşıyorum
Fareler ve İnsanları okumamışım gibi hissediyorum, canımBen de uygulamadan okuyamayanlardanım
Bir ara durgunlaşıyor ordasın sanırım. Fazla sürmüyor açılıyor,Kızlar, Körlük sayfa 170 civarı sizi de sıktı mı, yoksa bu tamamen bana özgü bir durum mu, merak ettim?
Sanırım, o kısımdayım canım. Bir an önce eski akışına ulaşır umarımBir ara durgunlaşıyor ordasın sanırım. Fazla sürmüyor açılıyor,
Galiba ben de tam da bu sebepten yarım bırakmıştım 190. Sayfa gibi çete oluşacak ondan sonrası akıyörKızlar, Körlük sayfa 170 civarı sizi de sıktı mı, yoksa bu tamamen bana özgü bir durum mu, merak ettim?
Evet evet katılıyorum canım güzel kitap niye yarım bıraktığımı anladım galiba o sıra her sayfa aynıymış gibi hissetmiştimBir ara durgunlaşıyor ordasın sanırım. Fazla sürmüyor açılıyor,
Yazarın karakterlere isim vermemiş olması bilinçli bir tercih. Ancak her defasında koyu renk gözlüklü genç kız dedikçe ben yoruldumGaliba ben de tam da bu sebepten yarım bırakmıştım 190. Sayfa gibi çete oluşacak ondan sonrası akıyör
Evet evet katılıyorum canım güzel kitap niye yarım bıraktığımı anladım galiba o sıra her sayfa aynıymış gibi hissetmiştim
İlerleyen sayfalarda gözyaşı yalayan köpek de varYazarın karakterlere isim vermemiş olması bilinçli bir tercih. Ancak her defasında koyu renk gözlüklü genç kız dedikçe ben yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?