OOOO sen de bizdensin o zaman. Görüldüğü üzere ben de çok severim AnimeleriYaaa ben de çok mutlu oldum bu mesajını okuyunca
Avrupa Yakası’nı tvde çıktığı zamanlarda hiç izleyememiştim, internette burhancığımın videolarına düşe düşe diziye başladım
Animeleri de severim
Coelho'yu ben de cok severim. Bu kitabini okumamistim, onumuzdeki ay listeme ekleyecegim..On bir dakika - Paulo Coelho az önce bitirdim, kitabı her düşündüğümde adını önce Maria olarak anımsıyor sonra kendimi düzeltiyorum.
Gerçek aşkı arayan Maria'yı anlatıyor kitapta, şöhret olmak uğruna ailesini, ülkesini, ardında bırakan ama sonunda fahişe olan ve aşkı bulacağına bir daha hiç inanmayan Maria.
Cinselliği, kadın erkek ilişkilerini çok akıcı bir dille anlatmış yazar, ama yine de bu tarz kitaplardan ve konulardan hoşlanmayanların okuyamayacağı bir kitap. Konuyu ve ana karakteri düşününce bana göre dozunda olsa da yine de cinsellik içeriyor.
Önce hazzı ve acıyı sonra gerçek aşkı keşfediyor Maria, sonu muazzamdı.
Sanırım Paulo Coelho okumayı fazlasıyla seviyorum
Coelho sevdiğim yazarlardan. Çok güzel yorumlamışsınOn bir dakika - Paulo Coelho az önce bitirdim, kitabı her düşündüğümde adını önce Maria olarak anımsıyor sonra kendimi düzeltiyorum.
Gerçek aşkı arayan Maria'yı anlatıyor kitapta, şöhret olmak uğruna ailesini, ülkesini, ardında bırakan ama sonunda fahişe olan ve aşkı bulacağına bir daha hiç inanmayan Maria.
Cinselliği, kadın erkek ilişkilerini çok akıcı bir dille anlatmış yazar, ama yine de bu tarz kitaplardan ve konulardan hoşlanmayanların okuyamayacağı bir kitap. Konuyu ve ana karakteri düşününce bana göre dozunda olsa da yine de cinsellik içeriyor.
Önce hazzı ve acıyı sonra gerçek aşkı keşfediyor Maria, sonu muazzamdı.
Sanırım Paulo Coelho okumayı fazlasıyla seviyorum
EvettOOOO sen de bizdensin o zaman. Görüldüğü üzere ben de çok severim Animeleri
Teşekkür ederim canımKızlar çiçek sepetinde bazı kitaplarda güzel indirim vardı. Bi bakın isterseniz
Çok gördüm ama nedense elim gitmedi. Sanırım benim tarzım değil .Çok iyi olduğunu söyleyen var."Ben, Kirke" kitabini okuyan var mi?
Butun kitap sitelerinde karsima cikiyor, genelde de iyi not almis ama emin olamadim. Bu kadar cok karsilasmasam kesin alirdimÇok gördüm ama nedense elim gitmedi. Sanırım benim tarzım değil .Çok iyi olduğunu söyleyen var.
Favori listemde ama henüz okumadım"Ben, Kirke" kitabini okuyan var mi?
Başlayıp bitiremediğim kitaplardan biriAhmet Hamdi Tanpinar- saatleri ayarlama enstitüsünu okuyan var mi? Ben cok onceden almisim ama okumadim. Dili agir mi acaba?
Bana da cok sürükleyici degilmis gibi geliyor nedenseBaşlayıp bitiremediğim kitaplardan birisürekli saatleri anlatıyordu, sıkılmıştım. Ama çok ilerlemedim.belki sonrası daha güzeldir.
Bana da cok sürükleyici degilmis gibi geliyor nedense
Bi okumayi deneyecegim bakalimarkadaşım bayılmıştı. eski diline rağmen çok sevmişti.
kişisel gelişim kitapları da sever ama arkadaşım. ben okuyamam mesela kişisel gelişim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?