Hııı tabi tabiAman zaten heryer yeşil , kuşlar falan ötüyor hep çok çirkindi
Tam adını yazar mısın ekleyeyim listeyeGec degil, nasilsa daha okunacak cok kitap var
Yazarin ismi Tom Robbins. Parfümüm Dansi ve Dur Bir Mola Ver en unlu kitaplari sanirim, ben bircok kitabini okudum ama cok oldu, tekrar okuyabilirim. Konulari ve karakterleri oldukca farkli, hatta bazilarinda fantastik karakterler bile var. Cok onemsiz gorunen detaylar uzerinde harika tespitler yapip bilgiler verdiğini hatirluyorum. Kisacasi bence guzel, siz ne dusunursunuz bilememTam adını yazar mısın ekleyeyim listeye
Maşallah, Allah nazarlardan korusun canım, ben 3 tane bitirdim dahahayırlı aksamlar kızlar yenı bır kitaba basladım. bunuda bıtırsem 9 tane okumuş olacagım
Hep berber okur beraber değerlendiririz işteYazarin ismi Tom Robbins. Parfümüm Dansi ve Dur Bir Mola Ver en unlu kitaplari sanirim, ben bircok kitabini okudum ama cok oldu, tekrar okuyabilirim. Konulari ve karakterleri oldukca farkli, hatta bazilarinda fantastik karakterler bile var. Cok onemsiz gorunen detaylar uzerinde harika tespitler yapip bilgiler verdiğini hatirluyorum. Kisacasi bence guzel, siz ne dusunursunuz bilemem
Tesekur ederim canım senınde guzel baslangıc olmuşMaşallah, Allah nazarlardan korusun canım, ben 3 tane bitirdim daha
AA deme öyle. Senin gib olup üstüne kitap okumak kolay mı less. Valla helal olsunKizlar kac kitap btirdiginizi yazmayin, kendimi kotu hissediyorum. Ben daha ikincideyim
Simartiyorsun beniAA deme öyle. Senin gib olup üstüne kitap okumak kolay mı less. Valla helal olsun
Ben o kadarını da yapamayabilirdim iki tane yavrucaklaKizlar kac kitap btirdiginizi yazmayin, kendimi kotu hissediyorum. Ben daha ikincideyim
Gerçek bunlar canım. Çocukların küçük üstüne yaşları çok yakın. E bir de canlı ders üzerine. Ev iş derken iyi fırsat bulup okuyorsun.Simartiyorsun benisagol canim. Kitap okumak beni dinlendiriyor. Iyi ki kitaplar var, iyi ki sizler varsiniz. ❤
Ben o kadarını da yapamayabilirdim iki tane yavrucakla
Tesekkur ederim kizlarGerçek bunlar canım. Çocukların küçük üstüne yaşları çok yakın. E bir de canlı ders üzerine. Ev iş derken iyi fırsat bulup okuyorsun.
Siz de iyi ki varsınız
Ben yazmıyorum ay sonunda toplayıp yazacağım ama yıllık hedefimde mütevazi davranmışım galibaKizlar kac kitap btirdiginizi yazmayin, kendimi kotu hissediyorum. Ben daha ikincideyim
Daha iyi, hedefi tutturamamaktan iyidirBen yazmıyorum ay sonunda toplayıp yazacağım ama yıllık hedefimde mütevazi davranmışım galiba
Ya da okumadığım aylarda dengelerimDaha iyi, hedefi tutturamamaktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?