Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konuyla cok alakasız ama bugun olan bır olayı anlatayım
ben cok kıtap okutum 3saat aralıksız okurum her aksam oglumu uyutuktan sonra tlfonlada cok alakam yoktur. bura harıc. dun aksam whatsapp uzerınde kı grup konusmalarında bana laf atanlar oldu. kitaplara verdıgın zamanı ve degerı ınsanlara verseydin cok ıyı yerlerde olurdun dediler. gelde boyle cahillere laf anlatın

Kendinizin olan hayatı başkalarını mutlu etmek için heba etmeyi, sizi bu mutlu ediyor başkalarının ne düşündüğü önemli değil. . Herkes her şeyi söyler, bunu öğrenmem uzun zamanımı aldı, hala da öğrenmeye çalışıyorum.

Hayalim boyle bir kütüphaneye sahip olmak.. ❤
Ben de çok istiyorum. Hani şöyle merdiveni de olan kütüphaneler varya onlardan istiyorum. Biz tayinci olduğumuz için kitapligimiz küçük. Kitaplarimizin büyük kısmı kolilerde. Hiç hak etmedikleri yerdeler.
Aman hangimizin etrafında yok ki o insanlardan

Siz de bizdensiniz evleneli 5,5 yil oldu, bu oturdugum 3. Ev. Bakalim buradan sonra hangi sehir bekliyor bizi

O da bir secenek tabi
Calci duymasın
Sadece göz devirdim başlarına taç mı edeceklermiş

aslında cok takmam öyle seyleri. insanları cabuk sıken birisiyim ve kapattıgım defteri asla gerıde acmam sadece insanlar nekadar cahıl dıye dusundum kalpkerını tenızlemelerı lazım

ne kadar luzumsuz ibsan var etrafımızda ben ayıklıyorum artık. oda degıl kımse kalmadı

ne kadar luzumsuz ibsan var etrafımızda ben ayıklıyorum artık. oda degıl kımse kalmadı
Ben oğlum doğduktan sonra beni rahatsız eden bir tek insan bırakmadım hayatımda. Çünkü her şey çok zorlasmisti tahammülüm kalmamıştı malum uykusuzluk vs derken hayatım da temizlendi o dönem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…