- 21 Nisan 2018
- 8.259
- 30.329
- 548
- 36
O da bir secenek tabiYa da okumadığım aylarda dengelerim
BenimdeHayalim boyle bir kütüphaneye sahip olmak.. ❤
ben bunu krem halını bos bır odama yaptıracaktım en azında kutudakı kıtaplarım duzenlı olurdu ama malesef kıracıyım. yapamıyorum.Hayalim boyle bir kütüphaneye sahip olmak.. ❤
Ben de oyle. Ileride yerlesik bir hayata gecip kendi evimizde oturursak yaptırırım insallahben bunu krem halını bos bır odama yaptıracaktım en azında kutudakı kıtaplarım duzenlı olurdu ama malesef kıracıyım. yapamıyorum.
İnşallah ya nasıpBen de oyle. Ileride yerlesik bir hayata gecip kendi evimizde oturursak yaptırırım insallah
Kendinizin olan hayatı başkalarını mutlu etmek için heba etmeyi, sizi bu mutlu ediyor başkalarının ne düşündüğü önemli değil. . Herkes her şeyi söyler, bunu öğrenmem uzun zamanımı aldı, hala da öğrenmeye çalışıyorum.konuyla cok alakasız ama bugun olan bır olayı anlatayım
ben cok kıtap okutum 3saat aralıksız okurum her aksam oglumu uyutuktan sonra tlfonlada cok alakam yoktur. bura harıc. dun aksam whatsapp uzerınde kı grup konusmalarında bana laf atanlar oldu. kitaplara verdıgın zamanı ve degerı ınsanlara verseydin cok ıyı yerlerde olurdun dediler. gelde boyle cahillere laf anlatın
Ben de çok istiyorum. Hani şöyle merdiveni de olan kütüphaneler varya onlardan istiyorum. Biz tayinci olduğumuz için kitapligimiz küçük. Kitaplarimizin büyük kısmı kolilerde. Hiç hak etmedikleri yerdeler.Hayalim boyle bir kütüphaneye sahip olmak.. ❤
Aman hangimizin etrafında yok ki o insanlardankonuyla cok alakasız ama bugun olan bır olayı anlatayım
ben cok kıtap okutum 3saat aralıksız okurum her aksam oglumu uyutuktan sonra tlfonlada cok alakam yoktur. bura harıc. dun aksam whatsapp uzerınde kı grup konusmalarında bana laf atanlar oldu. kitaplara verdıgın zamanı ve degerı ınsanlara verseydin cok ıyı yerlerde olurdun dediler. gelde boyle cahillere laf anlatın
Siz de bizdensinizBen de çok istiyorum. Hani şöyle merdiveni de olan kütüphaneler varya onlardan istiyorum. Biz tayinci olduğumuz için kitapligimiz küçük. Kitaplarimizin büyük kısmı kolilerde. Hiç hak etmedikleri yerdeler.
Aman hangimizin etrafında yok ki o insanlardan
Calci duymasınO da bir secenek tabi
Sadece göz devirdimkonuyla cok alakasız ama bugun olan bır olayı anlatayım
aslında cok takmam öyle seyleri. insanları cabuk sıken birisiyim ve kapattıgım defteri asla gerıde acmam sadece insanlar nekadar cahıl dıye dusundum kalpkerını tenızlemelerı lazımKendinizin olan hayatı başkalarını mutlu etmek için heba etmeyi, sizi bu mutlu ediyor başkalarının ne düşündüğü önemli değil. . Herkes her şeyi söyler, bunu öğrenmem uzun zamanımı aldı, hala da öğrenmeye çalışıyorum.
dedikodu. ya 4cu arıyorlar belkıdeCalci duymasın
Sadece göz devirdimbaşlarına taç mı edeceklermiş
ne kadar luzumsuz ibsan var etrafımızda ben ayıklıyorum artık. oda degıl kımse kalmadıBen de çok istiyorum. Hani şöyle merdiveni de olan kütüphaneler varya onlardan istiyorum. Biz tayinci olduğumuz için kitapligimiz küçük. Kitaplarimizin büyük kısmı kolilerde. Hiç hak etmedikleri yerdeler.
Aman hangimizin etrafında yok ki o insanlardan
Keyifli okumalarHayırlı geceler
Simyaciya başladım. Sardı sarmaladi beni. Henüz çok bastayim merak ediyorum devamını
çok teşekkürlerKeyifli okumalarben çok beğendim herkes beğenir gibi geliyor
Ben oğlum doğduktan sonra beni rahatsız eden bir tek insan bırakmadım hayatımda. Çünkü her şey çok zorlasmisti tahammülüm kalmamıştı malum uykusuzluk vs derken hayatım da temizlendi o dönemne kadar luzumsuz ibsan var etrafımızda ben ayıklıyorum artık. oda degıl kımse kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?