Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öğrenciler yine 486478495 kez "ben bitirdim ogretmenim" demistir.
Ben: cocuklar bir daha ben bitirdim demeyin, simdi sesinizi kisiyorum, birsey soylemek isteyen el kaldirsin.
El kaldiran ogrenci: ben bitirdim ogretmenim.
Ben:
yaaaa
Allah kolaylık versin çok zor olmalı

Kızlar Günaydın, yazamadım ben buraya yeni yıl itibariyle hiç ama elim kitaba gitmiyordu bir türlü.
Elimde Hüseyin Rahmi Mürebbiye vardı onu bile okuyamayınca böyle bir gevşeklik geldi.
Neyse ki geçtiğimiz hafta sonu Mürebbiye bitti yeni yılın ilk kitabını bitirmiş oldum.
Şimdi Oblomov’a başladım. Sayfa 120deyim daha en başından harika gidiyor
Fareler ve İnsanlar okumuştum ortak okumanıza katılamayacağım.

Günaydın canım bugün herkese etiket gitti galiba
Öğrenciler yine 486478495 kez "ben bitirdim ogretmenim" demistir.
Ben: cocuklar bir daha ben bitirdim demeyin, simdi sesinizi kisiyorum, birsey soylemek isteyen el kaldirsin.
El kaldiran ogrenci: ben bitirdim ogretmenim.
Ben:
Muhtemelen 5ler Ödevi göndermiş dönüş sağlamışım kısıtlı canlı ders saatinde yine ben ödevimi yapmıştım öğretmenim

Günaydın canım bugün herkese etiket gitti galiba

Muhtemelen 5ler Ödevi göndermiş dönüş sağlamışım kısıtlı canlı ders saatinde yine ben ödevimi yapmıştım öğretmenim
Yok canim ben ilkokuldayim. 2ler bunlar hep bagimsiz hareket ediyorlar, hic beni dinlemiyorlar

Allah sabır versin bizim ortaokul en küçük 5ler malum onlar hala ilkokuldaymış gibi davranıyorlar
Onlar cocuklukla ergenlik arasinda gidip geliyorlar, en zoru. 2 yil ortaokulda calistim, bir daha tercih edecegimi sanmiyorum. Senin brans ne?

Onlar cocuklukla ergenlik arasinda gidip geliyorlar, en zoru. 2 yil ortaokulda calistim, bir daha tercih edecegimi sanmiyorum. Senin brans ne?
Bilişim teknolojileri canım Lisede de çalıştım daha önce ortaokul daha yorucu ne ufaklar ne ergenler ne istediklerini kendileri de bilmiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…