- 26 Mart 2018
- 28.488
- 128.101
- 598
benim üniversite öğrencileri danışmanlığım. Onlar bile çocuk gibilerAllah sabır versin bizim ortaokul en küçük 5ler malum onlar hala ilkokuldaymış gibi davranıyorlar
Öğrenciler yine 486478495 kez "ben bitirdim ogretmenim" demistir.
Ben: cocuklar bir daha ben bitirdim demeyin, simdi sesinizi kisiyorum, birsey soylemek isteyen el kaldirsin.
El kaldiran ogrenci: ben bitirdim ogretmenim.
Ben:
Aynen oyle. Ben 7 yil lisede calistim. Iki farkli okulda. Biri asiri yorucuydu, ozel bir denizcilik meslek lisesiydi. Daha sonra ataninca baska bir lisede calistim, o da gayet keyifliydi. Sonra adrese dayali sisteme gecince orasi da bozuldu. Bir de ilkokul deniyim dedim. Sinifta ders yapmak cok keyifli ama canli ders hic oyle degilBilişim teknolojileri canım Lisede de çalıştım daha önce ortaokul daha yorucu ne ufaklar ne ergenler ne istediklerini kendileri de bilmiyorlar
Allah sabir versinGeçen gün arkadaşım da böyle böyle delirmiş sonra söz isteyen öğrenciye izin verince;
- Öğretmenim sütle kek çok güzel oluyor demiş
Bana günaydınGünaydınlarrrrr günaydınlarrrrrr
@_Reyyan
@H M
@samdan
Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
succulentaski
@_Gulnihal_
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@kukrim27
@Uyuzhanim
@Esila09
C Capanin Gururu Teyom
@sognatore
U UcanSupurge
@Ysf42
@Polo33
@yet07
@Natsume
@dgdln
Böyle anlatınca çok tatlı geliyor ama yaşayınca çok da değilmişAllah sabir versin
Cok tesekkur ederim ❤Böyle anlatınca çok tatlı geliyor ama yaşayınca çok da değilmişBütün öğretmenler canımsınız Allah size bol sabır ve güç versin
Sorun sıraya oturmakta o zamanbenim üniversite öğrencileri danışmanlığım. Onlar bile çocuk gibiler
Aynen bi öğrenci sözümü kesti canlı derste öğretmenim konuyla ilgili değil ama bir şey söyleyebilir miyim söyle dedim “Ayşe’yle ben aynı sokakta oturuyoruz.” Sadece Tamam diyebildimGeçen gün arkadaşım da böyle böyle delirmiş sonra söz isteyen öğrenciye izin verince;
- Öğretmenim sütle kek çok güzel oluyor demiş
Aynen bi öğrenci sözümü kesti canlı derste öğretmenim konuyla ilgili değil ama bir şey söyleyebilir miyim söyle dedim “Ayşe’yle ben aynı sokakta oturuyoruz.” Sadece Tamam diyebildim
Bir de Veli olduğunu düşünen abiler, ablalarAyşe önemli bi şahsiyet herhalde diye düşündüm Aslında çocuklarınki
bi şekilde daha çekilir ve masum, asıl sabırlık kısım sayın veliler
Bir de Veli olduğunu düşünen abiler, ablalar
Ben velisiydim kardeşiminBir de Veli olduğunu düşünen abiler, ablalar
ay o benim hahah kardeşim benden 13 yaş küçük her şeyine ben giderdim
Ben deBen velisiydim kardeşiminaramızda 20 yaş vardı
Ben velisiydim kardeşiminaramızda 20 yaş vardı
Belirli bir yaş farkı varmış aranızda babam halamı götürürmüş zorla toplantılara araları 3 yaş ve aynı okulda okuyorlarkenBen deannem çekingen bir insandır düzgün Türkçe konuşamıyorum diyerek (Azeri’yiz) Veli toplantılarına beni gönderirdi en küçüğümüzle 13 yaş var aramızda
Benim yeğen ile erkek kardeşim aynı okula gidiyordu. yeğenim dayı diye okul bahçesinde sarılıp duruyormuşBelirli bir yaş farkı varmış aranızda babam halamı götürürmüş zorla toplantılara araları 3 yaş ve aynı okulda okuyorlarken
Benim de üvey dayımla iki yaş var aramda dedem okula geldiğinde bütün torunları ve dayımın Velisi olurduBenim yeğen ile erkek kardeşim aynı okula gidiyordu. yeğenim dayı diye okul bahçesinde sarılıp duruyormuşAralarında 14 ay var
Çok iyiymişBenim yeğen ile erkek kardeşim aynı okula gidiyordu. yeğenim dayı diye okul bahçesinde sarılıp duruyormuşAralarında 14 ay var
Dayınla aynı okula gitmek zor muydu ben onu merak ettimBenim de üvey dayımla iki yaş var aramda dedem okula geldiğinde bütün torunları ve dayımın Velisi olurdu
Aynen dayı demek istemiyordum Gülüyorlardı bana e benden de büyük İsmini de diyemiyordumDayınla aynı okula gitmek zor muydu ben onu merak ettim
Oğlum da ikinci sınıfa gidiyor ve aynen böyleler,aynı durum sıklıkla yaşanıyor, öğretmenleri de emekliliği gelmiş bir öğretmen nasıl sabrediyor şaşkınlık ve hayranlıkla izliyorum denk geldiğindeÖğrenciler yine 486478495 kez "ben bitirdim ogretmenim" demistir.
Ben: cocuklar bir daha ben bitirdim demeyin, simdi sesinizi kisiyorum, birsey soylemek isteyen el kaldirsin.
El kaldiran ogrenci: ben bitirdim ogretmenim.
Ben:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?