Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öğrenciler yine 486478495 kez "ben bitirdim ogretmenim" demistir.
Ben: cocuklar bir daha ben bitirdim demeyin, simdi sesinizi kisiyorum, birsey soylemek isteyen el kaldirsin.
El kaldiran ogrenci: ben bitirdim ogretmenim.
Ben:
Geçen gün arkadaşım da böyle böyle delirmiş sonra söz isteyen öğrenciye izin verince;
- Öğretmenim sütle kek çok güzel oluyor demiş

Bilişim teknolojileri canım Lisede de çalıştım daha önce ortaokul daha yorucu ne ufaklar ne ergenler ne istediklerini kendileri de bilmiyorlar
Aynen oyle. Ben 7 yil lisede calistim. Iki farkli okulda. Biri asiri yorucuydu, ozel bir denizcilik meslek lisesiydi. Daha sonra ataninca baska bir lisede calistim, o da gayet keyifliydi. Sonra adrese dayali sisteme gecince orasi da bozuldu. Bir de ilkokul deniyim dedim. Sinifta ders yapmak cok keyifli ama canli ders hic oyle degil

benim üniversite öğrencileri danışmanlığım. Onlar bile çocuk gibiler
Sorun sıraya oturmakta o zaman
Geçen gün arkadaşım da böyle böyle delirmiş sonra söz isteyen öğrenciye izin verince;
- Öğretmenim sütle kek çok güzel oluyor demiş
Aynen bi öğrenci sözümü kesti canlı derste öğretmenim konuyla ilgili değil ama bir şey söyleyebilir miyim söyle dedim “Ayşe’yle ben aynı sokakta oturuyoruz.” Sadece Tamam diyebildim

Aynen bi öğrenci sözümü kesti canlı derste öğretmenim konuyla ilgili değil ama bir şey söyleyebilir miyim söyle dedim “Ayşe’yle ben aynı sokakta oturuyoruz.” Sadece Tamam diyebildim
Ayşe önemli bi şahsiyet herhalde diye düşündüm Aslında çocuklarınki
bi şekilde daha çekilir ve masum, asıl sabırlık kısım sayın veliler

Ben velisiydim kardeşimin aramızda 20 yaş vardı

Ben de annem çekingen bir insandır düzgün Türkçe konuşamıyorum diyerek (Azeri’yiz) Veli toplantılarına beni gönderirdi en küçüğümüzle 13 yaş var aramızda
Belirli bir yaş farkı varmış aranızda babam halamı götürürmüş zorla toplantılara araları 3 yaş ve aynı okulda okuyorlarken

Belirli bir yaş farkı varmış aranızda babam halamı götürürmüş zorla toplantılara araları 3 yaş ve aynı okulda okuyorlarken
Benim yeğen ile erkek kardeşim aynı okula gidiyordu. yeğenim dayı diye okul bahçesinde sarılıp duruyormuş Aralarında 14 ay var

Öğrenciler yine 486478495 kez "ben bitirdim ogretmenim" demistir.
Ben: cocuklar bir daha ben bitirdim demeyin, simdi sesinizi kisiyorum, birsey soylemek isteyen el kaldirsin.
El kaldiran ogrenci: ben bitirdim ogretmenim.
Ben:
Oğlum da ikinci sınıfa gidiyor ve aynen böyleler,aynı durum sıklıkla yaşanıyor, öğretmenleri de emekliliği gelmiş bir öğretmen nasıl sabrediyor şaşkınlık ve hayranlıkla izliyorum denk geldiğinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…