Ya ben zaten iyi görmüyorum bi de küçük yapmışlar yayın evlerine hiç yakıştıramıyorum böyle dusuncesizligiO kitabı bitirmekte sırf küçücük puntolar yüzünden zorlanmıştım.
Yeni başladım ben de. Ama okuması kolayKorkuyu Beklerken nasıl gidiyor, kızlar
Teşekkür ederim, canım. Ben de başladım bu akşamYeni başladım ben de. Ama okuması kolay
Büyük punto olsa o kitabın hakkı 800 900 sayfaYa ben zaten iyi görmüyorum bi de küçük yapmışlar yayın evlerine hiç yakıştıramıyorum böyle dusuncesizligi
Göreyim yeterli okurum 1000 sayfa olsa yine okurum ama böyle yazılar hareketleniyo bazen bugulaniyo. Bu yıl başladı belli ki artık 30 yaşında yakın gözlüğü kullanmaya baslicamBüyük punto olsa o kitabın hakkı 800 900 sayfa
Gizli gizli okuyor artıkMehfam bugün huzursuzluk kitabını sipariş vermiştim gelince okuyalım mı diye sorcaktım sen okumuşsun bileeee
Hayır okuyor okumaya başladığını da söylemiyor bittikten sonra gizlice yazıyorGizli gizli okuyor artıkokuyor yorum bile yapmıyorum okuduğu kitaplarla ilgili
Kurallara uygun değil ne yapsak acaba.ceza kesmeliHayır okuyor okumaya başladığını da söylemiyor bittikten sonra gizlice yazıyor
1 ay kitap okumama cezasıKurallara uygun değil ne yapsak acaba.ceza kesmeli
Ya da okuduğu bütün kitapları yorumlasın. Yoksa okuduklarını saymayalım1 ay kitap okumama cezası
Bu daha iyiymişYa da okuduğu bütün kitapları yorumlasın. Yoksa okuduklarını saymayalım
O zamanBu daha iyiymiş
Ortalıkta görünmüyor kesin yeni kitaba başladıO zamanMehfam cezan kesildi tatlım
Bu mesajı okuduğunda muhtemelen bir kitap daha bitirmiş olacakYa da okuduğu bütün kitapları yorumlasın. Yoksa okuduklarını saymayalım
Kesin
Gizli gizli okuyor artıkokuyor yorum bile yapmıyorum okuduğu kitaplarla ilgili
Hayır okuyor okumaya başladığını da söylemiyor bittikten sonra gizlice yazıyor
Kurallara uygun değil ne yapsak acaba.ceza kesmeli
1 ay kitap okumama cezası
Ya da okuduğu bütün kitapları yorumlasın. Yoksa okuduklarını saymayalım
Bu daha iyiymiş
O zamanMehfam cezan kesildi tatlım
Ortalıkta görünmüyor kesin yeni kitaba başladı
Teessüflerimi sunuyorum sayın kitapseverler
İçimdeki Müzik kitabını okumamı kim dedi acaba banaKurallara uygun değil ne yapsak acaba.ceza kesmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?